Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

– Vis at du holder med verdens vakreste lag

Bastionen og Lyn er klare for å markere sesongstart med full kraft! Og i Lyn-familien er de gode på å se det positive. Her Erik Botheim i forbindelse med "nedrykksfesten" etter forrige sesong. I 2016, derimot, skal Lyn ligge på topp, i 3. divisjon. Foto: LARS OPSTAD/Kladd.no

Lørdag er det seriestart, og med tre kamper på syv dager ligger det an til å bli en fantastisk uke for alle med Lyn-hjerte. Er du supporter er dette uka å vise det fram, oppfordrer Thomas Nordeng i Bastionen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 08.04.2016 kl 17:05

KRINGSJÅ/BISLETT: – Tre potensielle publikumskamper på én uke må vi gjøre litt ut av. Vi prøver å få til noen konkurranser blant annet, så følg med på lyn1896.no og bastionen.no i uken som kommer, sier Bastionen-talsmann Thomas Nordeng.

Kalddusj etter nedrykk

Lyn-supporterne fikk seg en trøkk da Fotballtinget vedtok at det nye tabellsystemet som trer i kraft fra 2017-sesongen, får virkning allerede i 2016.

Mens halvparten av 2. divisjonslagene vil komme til å rykke ned, blir det heller ingen mulighet for 3. divisjonslag å rykke opp i år.

For Lyn, som til tross for en snuoperasjon i andre halvdel av 2015-sesongen, rykket ned fra 2. til 3. divisjon etter endt serie i fjor, betyr det at den snarlige tilbakekomsten i det øvre skikte i norsk fotball, blir minst ett år forsinket.

– Det var selvfølgelig en nedtur at seriesystemet ble endret allerede i år, men når først avgjørelsen er tatt hjelper det ikke å sutre over det. For oss endrer det ingenting, vi skal hjelpe gutta frem til tre poeng i hver eneste kamp. Sammen skal vi vinne avdelingen og vise oss fra vår beste side uke etter uke. Lyn skal tilbake til toppen! sier Bastionen-talsmann Thomas Nordeng.

LES OGSÅ: Dette tror trenerne i 2. og 3. divisjon om 2016-sesongen

I Lyn-rødt, hvitt og blått i en hel uke

Skuffelsen har altså bastionærene nå svelget, og sammen med klubben er Bastionen klare for å lage en forrykende Lyn-uke fra og med i morgen.

Bastionen vet å lage liv for Lyn. Selv i 3. divisjon skal supporterne løfte fram laget, hevder Bastionen-talsmannen. Til uka får Lyn bryne seg på eliteseriemotstand, og Bastionen på Isberget. Alt på Bislett. Foto: LARS OPSTAD/Kladd.no

– I hele neste uke oppfordrer vi, sammen med Lyn, hele Lyn-familien til å vise frem klubbens vakre farger. Med seriestart, cup-fest og nabo-oppgjør i løpet av 7 dager, ligger det an til en fantastisk Lyn-uke, sier Nordeng.

LES OGSÅ: Bastionen ble kåret til Årets Navn i 2015 av Nordre Aker Budstikkes lesere

Lørdag spiller Lyn borte mot Manglerud Star. Onsdag er det klart for første runde i cupen. Da møter Lyn tippeligamotstand fra Tromsø på Bislett. En formidabel oppgave for guttene fra Oslo vest, men sannsynligvis en folkefest av de sjeldne på Bislett.

Tippeligamotstand i 1. runde

– Å få bryne oss mot Tromsø blir veldig gøy. De er selvfølgelig storfavoritter, men vi skal sørge for at de ikke får det enkelt. Det er ikke bare bare å komme til Bislett. Dessuten håper vi på litt motstand på tribunen fra Isberget. Vi gleder oss! sier Bastionen-talsmannen.

LES OGSÅ: Disse lagene møter Lyn, Korsvoll, Kjelsås og Skeid i 1. runde i NM

Bastionen, ved Thomas Nordeng og Cecilie Halseth, tok i mot utmerkelsen som Årets Navn 2015 fra Nordre Aker Budstikke-redaktør Karl Andreas Kjelstrup, og glassblåser Pål Roland Janssen, i januar i år. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Han tror begge de to hjemmekampene i neste uke vil bli godt besøkt. I andre serierunde i 3. divisjon, lørdag om en uke, er det bydelsnabo Korsvoll som tar turen til Bislett. Da vil de forhåpentligvis ha lagt merke til trykket fra Lyn-supporterne i uka fram mot kamp.

LES OGSÅ: Lyn-supporterne samlet inn lønn til spillerne

Klær og sosiale medier

– Vi gjør dette for å vise at Lyn-sesongen 2016 starter for alvor nå. Vi skal fortsette å vise oss frem på best mulig måte og fortsette der vi slapp i fjor høst – både på banen og tribunen, sier Nordeng, og har flere tips til hvordan du som har hjertet i Lyn kan vise det for resten av byen:

– Kle deg i Lyns farger, i Lyn-effekter eller kanskje med en pin? Pynt gjerne også alle mulige sosiale medier med Lyn-logo og Lyn-bilder. La menneskene rundt deg få vite at du holder med verdens vakreste lag!

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ

Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev

Hold deg oppdatert ved å elde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...