Nordre Aker Budstikke
Annonse: Amfi Ullevaal

Sportsbutikken som åpner en time før de fleste andre

Butikksjef Christian Utvåg Paulsen (35) er glad i snøvær, og ønsker velkommen til G-Sport Ullevaal.

Er du og dine klar for Kong Vinter? G-Sport på AMFI Ullevaal retter seg spesielt mot familier og sportye morgenfugler.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 04.01.2018 kl 12:51

AMFI ULLEVAAL: – Vi åpner klokken ni, som er en time tidlgere enn mange butikker i området og i omegn. Det gjør at vi har en grei pågang fra de som skal tidlig ut i marka, og som trenger skismøring eller utstyr som gjør at de kommer seg ut, sier Christian Utvåg Paulsen (35), butikksjef ved G-Sport Ullevaal.

Den entusiastiske nordlendingen, opprinnelig fra Harstad, forteller stolt om hvordan han og kollegene møter den tøffe konkurransen i sportsbransjen.

– Mange aktører kjemper om de samme kundene. Det gjør at vi er avhengige av å kunne «snu oss» kjapt og levere det markedet ønsker og trenger. Ikke minst på en måte som kunden setter pris på i form av god service! sier Christian.

Lever i nuet

Med andre ord: 35-åringen og de ansatte står daglig på for å leve opp til det folkelige renomeet som nærmest sitter spikret i AMFI-veggene.

– Men hva legger du i å skulle «snu dere» kjapt?


– Spesielt nå som værmeldingen sier det vil snø onsdag og torsdag, og med minus 10-15 kuldegrader i helgen, blir det å sørge for at vi har fått inn 40 akebrett av én type, 30 av en annen og 25 av en tredje sort. Vi har også skøyter. Produkter som jeg vet vil bli etterspurt, sier Christian – og bedyrer han gjør sitt ytterste for ikke å skuffe de besøkende.

Christian selger HAMAX Sno Formel Akebrett til 499 kroner!

– Hvis vi ikke har de aktuelle varene, når det endelig kommer snø, har vi tapt. Vi har også bra med felleski, og det kommer mer og mer alpinski, sier butikksjefen, og kaster et blikk frem mot sykkelsesongen, for å illustrere hvor tilpasningsdyktig han ønsker sportsforretningen skal fremstå.

Langrennsutvalget på G-sport Ullevaal er stort. Her er de mest solgte felleskiene så langt denne sesongen: Fischer Twin Skin Comp m/binding fra 2999,- og Madshus Birkebeiner IGS m/binding fra 2999,-

– Sykkelsesongen kan starte i mars, april eller mai. Vi er avhengige av å være klar når det skjer. Vi har for øvrig også sykkelverksted her, sier Christian.

Butikk for familiefolk

Den daglige lederen beskriver G-Sport Ullevaal som en medium til liten sportsbutikk, men som gjør at kundene ofte får ekstra god tid til å motta kjøpshjelp.

– Det er mye familiefolk som er her og handler til mor, far og barn. Vi har kanskje ikke så spisset utvalg, men volumet som skal til for å treffe familiepakken. Prisnivået er også spiselig. Å ha gode produkter til ålreite priser er vesentlig, forteller butikksjefen.

Alpinski og tilbehør. Head Supershape I Magnum (sort/grønn) m/binding koster 6999,-. Head WC Rebels Ishape (hvit/gul) m/binding koster 4999,-

Foruten god service, er butikken også krydret med et annet gode som kommer de besøkende til gode.


– Vi har unike parkeringsmuligheter i kjelleren under butikken, med halvannen time gratis parkering, sier Christian.

Den gode servicen sørger for øvrig for at G-Sport-gjengen ikke sjelden takkes på spesielt vis etter en hyggelig handel.

– Spesielt solskinnsboller fra Baker Hansen dukker opp i ny og ne! avslutter Christian.

Sjekk G-sport Ullevaal på Instagram:


LES MER PÅ GSPORT.NO!

SE AMFI ULLEVAALS NETTSIDER!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...