Nordre Aker Budstikke

Staget på bilen brakk rett av: - Kan det ha med den dårlige asfalten i Grefsenveien å gjøre?

El-bilen til Magnus gikk ikke an å kjøre, etter at staget brakk søndag. Foto: PRIVAT

- Det rister i hvert fall ganske bra, og blir som regel en artig liten slalomtur for å unngå de verste hullene, sier Magnus Køber, som måtte ringe etter veihjelp søndag. Andre har fått erstatning fra Sporveien for skader på bil, nettopp på grunn av dårlig asfalt i Grefsenveien.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 24.10.2017 kl 11:45

GREFSEN: Det var søndag at skaden skjedde.

- Staget på den elektriske bilen min brakk. NAF bilen som hjalp meg sa han aldri hadde sett noe slikt før. Jeg lurer på om det kan ha en sammenheng med den dårlige asfalten i Grefsenveien opp og ned til Storo fra Kjelsås og Grefsen, sier Magnus Køber.

Staget brakk rett av. Foto: PRIVAT

Staget på en bil er en slags bærearm på bilen.

LES OGSÅ: Dette er grunnen til at det ser slik ut i Grefsenveien

- Rister ganske bra

Køber bor selv bor på Kjelsås.

- Det rister iallefall ganske bra opp og ned, og med den lille bilen blir det som regel en artig liten slalomtur for å unngå de verste hullene, forteller Køber videre.

Asfalt i Grefsenveien - tatt ved tidligere anledning. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

Han viser til den tidligere historikken i Grefsenveien - flikking og legging av asfalt, som sprekker opp igjen etter kort tid.


LES OGSÅ: Utsetter sykkelfelt i Grefsenveien

- Lurer litt på om det er mulig å legge asfalt og reparere rundt trikkeskinnene, uten at det må fikses så ofte? spør Køber.

Fikk erstatning

Christel Stub, fra Grefsen, forteller at hennes bildekk rett og slett eksploderte i Grefsenveien for en tid tilbake.

Dette hullet i Grefsenveien ødela dekket til Christel Stub. Foto: PRIVAT

- Jeg smalt nedi et hull og dekket eksploderte som en 17. mai ballong, forteller Stub.


Videre at hun umiddelbart tok kontakt med Sporveien .

- De erstattet dekket - det var rundt 3600 kroner. Dette var rett ved trikkesløyfa på Disen, hvor det var et stort hull som lå tett inntil trikkeskinnen. Så vidt jeg husker var det flere som var uheldige der akkurat den uka, sier hun.

Nordre Aker Budstikke har vært i kontakt med Sporveien - om eventuelt omfang av erstatningssaker i forhold til dårlig asfalt tilknyttet trikkeskinnene i Grefsenveien. Foreløpig har lokalavisa ikke mottatt noe svar fra Sporveien, men vi oppdaterer saken.

Christel Stub fikk erstatning for ødelagt dekke, da hjulet havnet nedi hull ved trikkeskinnen. Foto: PRIVAT

LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...