Nordre Aker Budstikke

Stand up ved stua

Nils Ingar Ådne på scenen på Trollvann. Foto: NYE STIER

De har samlet seg i marka denne gangen: «Jonas Kinge Bergland og Nils-Ingar Aadne tar etter en periode borte hjemme og borte fra scenen med seg et show ut i marka.»

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 17.06.2020 kl 17:44

TROLLVANN: Selskapet Nye Stier i samarbeid med Nils-Ingar Aadne og Jonas Kinge Bergland har satt opp fire forestillinger ved markastuer i Oslo og Bærum:

Vangen og Skullerudstua i Østmarka, Trollvannstua i Lillomarka og Nygaard i Bærum.

«Etter en merkelig periode for oss alle er det endelig mulig å komme seg ut, samles og bli underholdt. Jonas Kinge Bergland og Nils-Ingar Aadne tar etter en periode borte hjemme og borte fra scenen med seg et show ut i marka. De to er kanskje de komikerne i Norge som bruker marka mest og når anledningen til å gjøre show på 4 markastuer bød seg, var de ikke vanskelig å be.

Begge ser fremover mot nye show og vil benytte anledningen til å teste nytt materiale, samtidig som de tar med seg noe fra tidligere show. Her får du er en kveld med både humor, latter og friluft,» skriver arrangøren i forkant av forestillingene.

Det fortelles videre at alle billettene ble revet vekk på få timer.

Trollvann tirsdag

– Kvelden startet med strålende sol på Trollvannstua - kort avbrutt med en regnskur og tordenbrak i det fjerne, uten at noen lot det gå ut over stemningen. Sola tittet fram igjen rett før showet startet, og det ble en fantastisk kveld, sier Selma K. Lie i selskapet Nye Stier.

Nils-Ingar Aadne, som selv bor på Kjelsås og hadde kort vei til forestillingen onsdag, og Jonas Kinge Bergland, briljerte fra scenen - i dag også, ifølge Lie.

– De serverte publikum en god blanding av helt nytt materiale som de tester til nye show, og godbiter fra tidligere show. Trollvannstua var en fantastisk arena for StueStandUp på alle måter – vakre omgivelser, god mat og god service.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...