Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Stanset russebuss med 60 ungdommer ombord

Den var bare registrert for halvparten.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 26.04.2017 kl 07:48

GAUSTAD: I halv tre-tiden natt til onsdag måtte igjen politiet rykke ut til Gaustad-området, på grunn av at flere russebusser spilte høy musikk.

Tirsdag fortalte Nordre Aker Budstikke om slagsmål i samme området, ved McDonald's og Esso ved Gaustad. En person ble brakt til arresten.

Klokken 03.30 natt til onsdag skrev politiet dette på Twitter etter bråket på Gaustad:

«En av bussene hadde 60 passasjerer, men er registrert for 30. Fører får beslaglagt førerkortet og vi oppretter anmeldelse.»

Operasjonsleder ved Oslo politidistrikt, Rune Hekkelstrand, kan bekrefte at denne bussen ble stoppet i samme område hvor det kom klager på russestøy ved Gaustad.

LES OGSÅ: Naboer ved Gaustad sier de vil flytte i russetiden for å bevare nattesøvnen

Til TV2 sier operasjonsleder Christian Krohn Engeseth at sjåføren anmeldes for uaktsomhet.

– Akkurat nå har derfor ikke denne gruppen med russ en buss å bruke per i dag, sier operasjonslederen til TV2.

Også ved Esso på Ryen måtte politiet avslutte russefest. Der var de amper stemning og slagsmål blant russen. Flere busser ble bortvist

– Det har vært en natt med mye støyklager. Russen kjører rundt i byen og setter sitt preg på den med bråk, forsøpling og enkelte ordensforstyrrelser, sier Krohn Engeseth til TV 2.

LES OGSÅ:

Ved disse populære stedene nektes rusen å feste i år

Russepresidenten: – Det er jo synd da, at russen får enda færre steder å møtes på

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...