Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Står bom fast fredag morgen

Foto: PRIVAT

Nordre Aker Budstikke-lesere forteller om denne store traileren som står bom fast på Kjelsås. – Tipser dere lokalavisa, så gjerne tips oss også, oppfordrer politiet.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 18.11.2016 kl 11:04

KJELSÅS: Denne traileren står bom fast i et boligområde i Lachmanns vei ved Langsetløkka fredag morgen og formiddag.

Leser forteller at den sperrer all trafikk.

Stått der en stund

Leser på stedet ser foreløpig ikke noen nødetater eller hjelpemannskaper rundt 9.30 fredag, og han har fått vite fra andre at traileren har stått på plassen siden rundt klokken 08.00.

Traileren står fast i Lachmanns vei. Foto: LESERBILDE

Politiet

Nordre Aker Budstikke har vært i kontakt med operasjonssentralen i Oslopolitet, men får opplyst at de ikke har fått noe melding på traileren. Politiet vil nå, etter å ha lest saken i Nordre Aker Budstikke, sjekke hendelsen.

Saken fortsetter under bildet!

Skal prøve å få bilen på veien

Nordre Aker Budstikke har etter utrykningen igjen vært i kontakt med operasjonssentralen, som forteller at de nå har rekvirert bergingsbil, som de håper er kraftig nok til å trekke den tunge traileren opp på veien.

– Så langt ser det ut til å være krapp sving og glatt føre som har vært del av årsaken til utkjøringen, sier operasjonsleder Vidar Pedersen.

Som har en liten oppfordring til folk:

– Nordre Aker Budstikke ringer oss og forteller om dette. Vi har ikke fått en eneste melding fra folk om utkjøringen. Tipser dere lokalavisa, så gjerne tips oss også, oppfordrer Pedersen.

Nordre Aker Budstikke er glad for å være langt fremme i folks bevissthet, og takker for alle tips til tips@nab.no!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!
 

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...