Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

– Står folk oppå skåla? Eller hva og hvordan gjør de det hjemme hos seg selv?

Toalettene ovenfor Brekkedammen. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

Turgåer er helt sjokkert over friområdetoalettene. – Det var avføring overalt på alle de tre dametoaletten!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 20.09.2016 kl 08:04

BREKKEDAMMEN: – I dag skulle jeg bruke toalettet ved Frysja. Det er noe av det aller verste jeg har sett på mange år her, forteller leser av Nordre Aker Budstikke om de allmenne toalettene ovenfor Akerselva og Brekkedammen.

Bortenfor boligsameiet Sagadammen.

– Oppi skåla?

Hun fortsetter.

– Jeg er stadig i området. Jeg skylder ikke på de som rengjør disse. Det er heller vi som er så heldige og kan bruke disse. Men, står folk oppå skåla? Eller hva og hvordan gjør de det hjemme hos seg selv? spør leseren.

Ikke særlig innbydende. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

Hun forteller videre.

– Avføring overalt

– Det var avføring overalt på alle de tre dametoalettene og dopapiret var dratt rundt. Vi er alle medansvarlig for å holde fellesarealer som står til vår disposisjon i orden og ha respekt for dette. Men hvem gjør slik som dette? Videokamera neste kanskje, så kan de som griser til få rengjøre selv?

– Stakkars de som må ta dette etter folk som oppførerer seg slik, avslutteren leseren.

Rett ovenfor elva og ovenfor Brekkedammen - på andre siden av badedammen - ligger de offentlige toalettene. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

Drift

Kommunikasjonsansvarlig Monica Thorud Olsen i Bymiljøetaten, forteller.

– Vi har drift på dette toalettanlegget gjennom badesesongen, i år var det frem til 19.august. I sesongen er vi innom tre ganger i uka og vasker, fyller på med toalettpapir med videre, forteller hun.

Og legger til at Bymiljøetaten nå vurderer tidligere nedvask og vinterstenging.

LES OGSÅ ANDRE SAKER FRA NORDRE AKER BUDSTIKKE:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...