Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Lyns fotballgutter drar igang:

Starter innsamlingsaksjon til flyktningene

Denne gjengen vil mer enn å spille fotball: Kristoffer Morønningen, Filip D. Flaa, Theodor S. Strømø, Mads Foss Aaserud, Mathias Emilsen, Arselan Rasoul, Mikkel Tveiten, Even Hatling, Scott Robinson, Oscar Bobb, Kristian Berg Tveter, Jacob ote, Sondre Holmlund, Daniel Schneider og Håkon Sjåtil. Trenere er Mikkis Aaserud og Tresor Egholm. Foto: @LynGutter2002 (instagram)

– Vi hadde planlagt et lite lotteri på lørdagens kamp, men tenkte at andre barn enn våre egne trenger pengene mer. Det var der det begynte, nå håper vi at andre klubber følger etter, sier Dag Hanstad i Lyn, om innsamlingsaksjonen til flyktningene.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 09.09.2015 kl 20:49

KRINGSJÅ: Lørdag spiller 13-årslagene til Stabæk og Lyn 1. divisjonskamp i Gutter-14 på Kringsjå. Det hardtsatsende Stabæklaget er etter sigende favoritt på banen, men utenfor banen samler lagene seg om å få inn mest mulig penger for å hjelpe Syriaflyktningene.

Les også: Kriminell bande tatt for flere innbrudd i Nordre Aker

– Enkel måte å bidra på

- Vi er alle opptatt av flyktningkatastrofen og måter vi kan bidra på. Dette er en enkel måte å gjøre det på. Jeg opplever stort engasjement i begge lag, og vi ser at aksjonen sprer seg, oppfordrer Dag Vidar Hanstad, som er dugnadsansvarlig for 1. laget til Lyn G13.

Han fortsetter.

– Noe av baktanken er at andre klubber tar ideen. Vi har blant annet sett at Kolbotns G13-lag har respondert på Instagramkontoen vår at de vil finne på noe tilsvarende, sier Hanstad.

Les også: Nok er nok! Selger spill med 18-årsgrense til 11-åringer!

Stor dugnadsånd

Hanstad forteller videre at både Stabæk og Lyn legger forholdene godt til rette for satsingslagene i Gutter-13. I Lyn har en foreldregruppe har bidratt mye for å få ned egenandel på turneringer og utstyr gjennom dugnader. De har gjennomført lotterier og bollesalg på hjemmekampene.

- Vi hadde planlagt et lite lotteri på lørdagens kamp. Så tenkte vi at andre barn enn våre egne trenger disse pengene mer. Vi begynte der, også utviklet det seg til en Facebook-aksjon, sier Hanstad.

Les også: Vil bosette 400 flyktninger i Nordre Aker

Til barna

Han legger til at pengene som kommer inn, skal gå til en av hjelpeorganisasjonene og øremerkes barn.

Les også: Turveien som ikke ble gruset av regnet!

– Det er opprettet en konto, 1503.65.74604. Her må man huske å skrive Lyn i mottakerfeltet. Vi håper jo på å få inn noen tusen på den, i tillegg til det vi får inn gjennom lotteri og annet ved kamp, sier Hanstad.

Les mer på gruppens facebookside.

Vil ha fart på aksjonen

Nordre Aker Budstikke kjenner også til at for å få fart på innsamlingen, har faktisk Hanstad selv lovet at han og familien skal bidra med samme beløp som kommer inn, opp til 10.000 kroner.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...