Nordre Aker Budstikke

Starter opp bokseklubb – i menighetssenteret

Det har startet opp egen bokseklubb i Nordre Aker - nemlig Kjelsås Bokseklubb. Fra venstre: Daniel, Jørgen, Erling med maskot Noah, Øyvind, Morten, Dennis og Leo. Foto: KJELSÅS BOKSEKLUBB

– Disse lokalene er midlertidige, vi leter etter noe større, forteller en gutta i nye Kjelsås Bokseklubb. Til uka er de i gang.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

GREFSEN: Vi har hørt rykter om en nyoppstartet bokseklubb på Kjelsås, og som holder til i Grefsen Menighetssenter.

Leter etter større lokaler

– Ja det stemmer. Nå er Kjelsås Bokseklubb godt i gang, med ildsjelene Erling Engh og Øivind Johansen som står for oppstarten. Lokalene i menighetssenteret er midlertidige, vi leter etter noe større, forteller en av gutta i Kjelsås Bokseklubb, Morten Langeli.

LES OGSÅ: Jens Christian skulle bare inn og spise middag, da han kom ut igjen hadde noen rappet 21 par ski

Klubben ble formelt etablert i 2016, men det er først nå de er klare for å utvide.

– Vi er en liten gjeng som har trent her et års tid, men nå ønsker vi at flere blir med, forteller Langeli.


De er allerede igang, Kjelsås Bokseklubb, her i aksjon under trening torsdag. Foto: KJELSÅS BOKSEKLUBB

Fra 14 år

Tirsdag 24. og torsdag 26. april fra klokken 19.00 kan du møte opp på Grefsen Menighetssenter i Glads vei, og få høre mer om klubben og boksetreningen.

– Dette skal være en klubb for ungdom også, i utgangspunktet fra 14 år og oppover, forteller Morten.

Yngste og eldste klubb

Mens Kjelsås Bokseklubb er blant de yngste bokseklubbene i Norge, ligger landets eldste bokseklubb like i nabolaget.

I.F. Ørnulf Boksklubb, som holder til på Sandakersenteret, ble stiftet tilbake i 1893. Men klubben er fortsatt aktiv og tok flere medlajer i NM i vinter.


– Boksing er kjærlighet, ikke bare krig, sier hovedtrener Mehdi Mohseni i Ørnulf Bokseklubb. Les mer om klubben i Sagene Avis.

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...