Nordre Aker Budstikke

Stenger den nye passasjen til perrongen neste uke

Åpningen gjorde det enklere for alle som skal mot Vestgrensa, kolonihagen eller Gaustadbekkdalen. Her fotografert i februar 2019. Foto: Kristen Knudsen (Leserbilde) / Arkivfoto

I forbindelse med oppgradering ved Ullevål stadion t-banestasjon i fjor ble det laget en ny adkomst til perrongen i retning setrum. Nå stenges den – men bare midlertidig. Når den gjenåpner er tilgangen kommet for å bli.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 14.10.2020 kl 12:40

ULLEVÅL: Det var i forbindelse med Sporveiens oppgradering av infrastruktur og stasjonsområdet på Ullevål stadion t-banestasjon, at det i starten av 2019 ble laget en åpning i betongmuren mellom perrongen i retning sentrum, og Kolonihagestien.

Mange i nærmiljøet gledet seg over at det ble enklere å komme til og fra stasjonen og i retning Vestgrensa.

Gleden var derfor stor da Sporveien lyttet til lokalbefolkningen, og fortalte senere på vinteren samme år at den egentlig midlertidige adkomsten skulle bli permanent.

«Snarveien» fotografert i januar 2019. Foto: Karl Andreas Kjelstrup (Arkivfoto)

Nå forteller Lene Rustad i Sporveien til Nordre Aker Budstikke at denne passasjen til t-banen på Ullevål stadion (retning sentrum) blir midlertidig stengt i forbindelse med oppgradering fra midlertidig til permanent.


– Det blir blant annet ny kantstein, beslag og murpuss på betongveggen, asfaltering, samt avretting og såing av jordvoller på begge sider av passasjen, sier Rustad.

Arbeidet utføres på dagtid i uke 43 (oppstart mandag).

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...