Nordre Aker Budstikke

Stenger i to måneder

Nilserudkleiva.

Det er Vann- og avløpsetaten som fredag melder at Nilserudkleiva stenges på grunn av arbeider med avløpsledninger.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 13.08.2021 kl 13:57

NORDBERG: Nilserudkleiva stenges mellom Kongleveien og Østhornveien.

– Vann- og avløpsetaten stenger deler av Nilserudkleiva på Nordberg for å legge nye kommunale vann- og avløpsledninger. I forbindelse med arbeidene stenges deler av Nilserudkleiva mellom Kongleveien og Østhornveien for all trafikk og gjennomgang til fots i perioden mandag 16. august og i to måneder framover. Det vil settes opp skilter for omkjøring, skriver etaten i en mail til Nordre Aker Budstikke.

Nilserudkleiva mellom Østhornveien og Kongleveien.

Illustrasjon. Foto: Vann- og avløpsetaten

Sprengning vil varsles beboere

Videre står det at det vil i perioden bli utført sprengningsarbeider og beboere i området vil bli varslet om dette på forhånd. Arbeidene i Nilserudkleiva er en del av et større prosjekt som skal fornye rundt 700 meter vannledning, og erstatte fellesavløp med separate system fra Kongleveien til Tåsen Terrasse.


– Vi ufører arbeidet for å bidra til sikrere vannforsyning og bedre avløpshåndtering i området. Sammen med entreprenør ønsker å gjøre arbeidet så skånsomt som mulig og med minst mulig sjenanse for beboere i området, ifølge Rosario Fernandez Fagre, prosjektleder i Vann- og avløpsetaten

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...