Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Stenger Ring 3 mellom Storo og Ullevål

10. og 13. november stenges et for trafikk mellom Storo og Ullevål. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Forventer mer trafikk i lokalveiene på Tåsen og i Nydalen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 08.11.2017 kl 12:26

STORO / ULLEVÅL: Statens Vegvesen vil den kommende uken stenge strekningen mellom Storo og Ullevål på kvelds- og nattestid.

Stengingen gjennomføres i to omganger, 10. og 13. november. Det ventes økt trafikk på lokalveinettet i Nydalen og Tåsen. Ekeberg- og Svartdalstunnelen er nattestengt i ett løp samtidig.

– Natt til lørdag 11. november og natt til tirsdag 14. november har vi redusert framkommelighet både på Ring 3 og i Ekeberg Svartdal, sier prosjektleder Hilde Ulvik i en pressemelding.

– Da forventer vi kø på lokalveinettet i Nydalen og Tåsen, og oppfordrer de som kan til å unngå å kjøre bil.

Hilde Ulvik. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Stengingen gjøres i forbindelse med testing av tekniske anlegg i Tåsentunnelen. Tåsentunnelen har de siste to årene gjennomgått omfattende oppgraderingsarbeider. Disse ferdigstilles nå. I løpet av perioden har tunnelen vært helt eller delvis stengt i perioder.

Tåsentunnelen har en årsdøgntrafikk (gjennomsnittlig døgnpasseringer) på 50.000 biler.

LES OGSÅ: Stenger for gjennomkjøring i denne veien

Stengingen i detalj

Begge løp i Tåsentunnelen stenges. Omkjøring blir skiltet fra Storokrysset i vestgående retning, og fra Ullevål i østgående retning.

Tidspunkter for stengingen:

  • Fredag 10. november kl. 21.30 til lørdag 11. november kl. 05.30
  • Mandag 13. november kl. 21.30 til tirsdag 13. november kl. 05.30

Tåsentunnelen stenges igjen. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Omkjøringsrute:

  • Østgående retning, fra Ullevål: Via Kaj Munks vei – Maridalsveien - Bergensgata – Ring 2.
  • Vestgående trafikk, fra Storo: Via Grefsenveien – Sandakerveien – Vogts gate – Marcus Thranes gate – Ring 2 mot Majorstua.

LES OGSÅ:

– Det vil bli problematisk å ferdes i Grefsenveien, særlig for bilister

Kommunen ønsker forkjørsvei her

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...