Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Stenger T-banen mellom Ullevål og Sinsen

STOPPER: Det blir ingen t-banetrafikk mellom Ullevål stadion og Sinsen 14.-15. mars. Foto: ILLUSTRASJONSFOTO

Arbeider gjør at T-banen mellom Ullevål og Sinsen snart må stenges.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 12.03.2015 kl 15:10

ULLEVÅL/STORO: Lørdag 14. og søndag 15. mars er T-banestrekningen mellom Ullevål stadion og Sinsen stengt på grunn av arbeider på signalanlegget og utvidelse av Nydalen stasjon. Skal du reise mellom Ullevål stadion og Sinsen må du benytte øvrige trikke- og busslinjer, skriver Ruter i en pressemelding.

TIPS NORDRE AKER BUDSTIKKE!

Slik kjører T-banen

Stengingen vil kun berøre linjene 3 og 4. Øvrige linjer kjører som normalt, og dette vil ikke påvirke trafikken på Holmenkollbanen.

Les også: Jeg har stått mye og ventet på trikken, i regnvær

  • Linje 3 innstilles mellom Ullevål stadion og Sinsen.
  • Linje 4 innstilles mellom Majorstuen og Sinsen.
  • Linje 6 kjøres som normalt.

Fra første morgenavgang mandag 16. mars kjører linje 3 og 4 til Sinsen igjen.

Les også: Nå blir det vanskeligere å komme seg opp fra Nydalen T-banestasjon

Ikke alternativ transport

Det settes ikke opp alternativ transport mellom Ullevål stadion og Sinsen denne helgen, ettersom du kan benytte Ruters øvrige trikk- og busstilbud. Merk at det er satt opp ekstraavganger for busslinje 23 mellom Ullevål stadion (i Store Ringvei) og Sinsen.

Hvorfor er strekningen stengt?

For å kunne gjenåpne Ringen, som ferdigstilles 22. mars, må det utføres arbeider på signalanlegget mellom Carl Berners plass og Sinsen. Arbeidene er så omfattende at det derfor ikke kan kjøres T-bane til Sinsen.

Nydalen stasjon arbeider Sporveien med å utvide kapasiteten. Arbeidet er ikke mulig å gjennomføre mens T-banen er i drift. Alt i følge pressemelding fra Ruter.

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...