Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Stengt av folkehøyskolen

Stien som går fra Lachmannsvei og Myrerskogveien, og ned til Rønningen Folkehøyskole er nå stengt, og gjerde satt opp.

Stien som går fra Lachmannsvei og Myrerskogveien, og ned til Rønningen Folkehøyskole er nå stengt - av folkehøyskolen. - Stien er farlig når det blir is og snø, sier rektoren.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 28.11.2013 kl 18:26

KJELSÅS: Nylig ble det satt opp gjerde mellom Lachmannsvei/Myrerskogveien og stien som fører ned til Rønningen Folkehøyskole. Stien er brukt blant annet av barn og unge på vei i retning Kjelsås Barneskole og Engebråten Ungdomsskole. Avisen er usikker på i hvor mange år stien fra Lachmannsvei/Myrerskogveien og ned til folkehøyskoleområdet har vært åpen, men ifølge en mor fra området har det vært "bestandig". 

Avisen har flere ganger tidligere skrevet om folkehøyskolen, også i forbindelse med den pågående utbyggingssaken ved skolen.

I forbindelse med byggesaken?

Skolen selv skal bygge ut, men også selge tomt til bolig, 35 rekkehus, og muligens to fem etasjers blokker. Saken skal på ny utarbeides i plan- og bygningsetaten.

LES OGSÅ: Rønningenutbyggingen tilbake i plan- og bygningsetaten

Men ifølge rektor har stistengingen ingenting med byggesaken å gjøre. 

- Nei, som grunneier har skolen ansvar for eventuelle skader som kan skje her. Stien er farlig nå når det blir is og snø, sier rektor ved Rønningen Folkehøyskole, Svein Harsten.

- Kan bruke trappen

- Det har aldri vært en regulert sti her. Alle som vil kan jo i stedet bruke trappen (journ. anm. lenger ned i veien, og via bolighus som folkehøyskolen selv eier) og skolens øvrige gjennomganger, sier rektoren. 

På nedsiden av folkehøyskolen er det også en sti videre ned til Fallanveien og retning Kjelsås skole. Den er ikke så bratt, og fortsatt åpen for bruk.

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...