Nordre Aker Budstikke
Annonse: Amfi Ullevaal

Stian har en veldig viktig melding til deg om parkering

I forbindelse med byggingen av gang- og sykkelbroen over Ring 3 har jeg viktig informasjon til deg! Amfi Ullevaal er fortsatt tilgjengelig, både med enkel parkering og gode tilbud.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 01.11.2018 kl 13:24

Byggområdene til Statens vegvesen virker kanskje litt kronglete å navigere, men ta en titt på videoen over, så ser du at det fortsatt er greit å komme frem.

Under bakken har vi 600 parkeringsplasser med 1,5t gratis parkering

I tillegg er det sånn at når du parkerer i kjelleren slipper du å bekymre deg for bøter om du står lenger enn halvannen time. Ved utkjøring betaler du kun for tiden som løper over 1,5t. Altså ingen lapper å bytte i ruta, og ingen bøter.

Adkomst til parkering på Amfi Ullevaal

Enklest er det nok å kjøre inn på «Tåsen-siden»/innkjøring fra Nord-Øst. Kommer du fra Vest tar du til høyre av fra Ring 3 når du har stadion på høyre hånd. Deretter første til høyre i rundkjøringen over Tåsen-tunellen. Kommer du fra Tåsen er det andre avkjøring i rundkjøringen. 150 meter lenger fremme er du ved Bergbanen og kan svinge rett ned i garasjen.

Alternativt bruker du innkjøringen fra Sognsveien som fungerer som tidligere: Kjør langs stadionsiden helt til fremsiden av COOP, og ned under bakken. Du vil også finne parkeringsplasser på fremsiden utendørs, men vær da oppmerksom på at du må trekke lapp for tiden du skal stå parkert, evt bruke app for å parkere gyldig.

Handicapparkering

I uteområdet på bakkeplan er det i byggeperioden slik at alle ordinære p-plasser kan benyttes som handicapplasser dersom bilen har handicapbevis synlig.

Når du har parkert bilen

Sikre deg eksklusive tilbud ved å melde deg inn i Amfi Ullevaal sin kundeklubb - så blir handleturen ekstra hyggelig. Send Ullevaal til 2070 for å melde deg inn.

Velkommen!

Hilsen


Stian Kjellhov
Senterleder Amfi Ullevaal

Følg Amfi Ullevaal på Facebook!

Du finner koplett butikkoversikt og aktuelle tilbud her!

AMFI Ullevaal

På AMFI Ullevaal finner du over 30 butikker og servicesteder.

Du kommer enkelt til AMFI Ullevaal med T-banens linje 4 og 5 til Ullevål stadion, eller med buss 23/24 og 25.

Det er enkel adkomst for bil fra Ring 3, Tåsen og fra Sognsveien. Du finner 600 parkeringsplasser med 1,5 timers gratis parkering.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...