Nordre Aker Budstikke

Stjal 22 sekker med doruller fra skoleelevene

Denne traileren kom full av doruller til Bjølsen skole i dag. Foto: PRIVAT

Et utrolig frekt tyveri fra Bjølsen-elever – som endte med biljakt etter tyvene.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 24.09.2018 kl 22:14

BJØLSEN: Det er en av skolemødrene som forteller historien, som skjedde tidligere mandag, til lokalavisa. Det er snakk om en utrolig dorullhistorie fra mandag.

9. klassingene ved Bjølsen skole har forhåndssolgt doruller til inntekt for Berlin-tur. Da dorullene kom med trailer til skolen mandag ettermiddag, sto det også en hvit varebil ved skoleområdet.

– En voksen person gikk bort til utleveringen og sa han skulle hente for en gutt på trinnet, navnet han brukte er også navnet til en på trinnet. Så tok han med seg dorullene og forsvant. Etterhvert forsto vi jo hva som var skjedd, og i tillegg så var det også en annen voksen som kom og skulle hente doruller for en Henning. Men på trinnet går det ingen Henning, så den gikk vi ikke på, forteller moren.

Og som legger til at trailersjåføren som kom med alle dorullene, hadde hørt om lignende tilfeller tidligere.

Biljakt

Den utrolige dorullhistorien fortsetter. For da moren, sammen med far, skulle kjøre avgårde med dorullene de hadde hentet på vegne av sitt barn, så oppdager de den hvite varebilen utenfor storkiosken i Bergensgata.


– Vi stoppet og fikk kontakt med noen andre foreldre om saken. Det endte med at to av de andre fedrene fulgte etter den hvite varebilen, som dro opp på fortauet i Bergensgata. Det kunne jo endt helt forferdelig, dette var da i 19.30-tiden i kveld. Vi ringte også politiet, men de kom ikke med en gang.

Hvordan fikk de vite om utleveringen?

Etterhvert ga dorulltyven opp, stoppet bilen og ga 17 av 22 sekker tilbake til skolefaren som hadde hengt på lengst. Fem sekker var allerede borte.

– Så ekstremt nedrig å stjele fra elevene på denne måten! Og hvordan fikk de vite om utleveringen? Det meste av kommunikasjonen har jo skjedd i lukkede facebookgrupper. Vi forteller også denne historien nå - for å advare andre om lignende frekke tyver.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...