Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Stjal stoler og tente på duken

Duken har merker etter ildspåsettelse. Foto: TÅSEN SENIORSENTER

Politianmelder hærverk på Tåsen seniorsenter. Men det er ikke førsta gang de opplever at ting forsvinner.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 17.08.2017 kl 15:50

TÅSEN: I begynnelsen av denne uken ble hærverket ved Tåsen seniorsenter oppdaget.

– Stoler er stjålet og ødelagt. En voksduk er påtent og det er brent av store flak. I tillegg er masse søppel strødd rundt, sier Bjørg Vestvik, som er styreleder for seniorsenteret i Tåsenveien 66.

Hærverket ble meldt til politiet på Majorstuen på onsdag.

Paviljongen ved Tåsen seniorsenter. Foto: TÅSEN SENIORSENTER

Seniorsenteret har en liten paviljong med et partytelt som står ute, tvers over gårdsplassen for bygget. Både teltet og møblene er gitt i gave fra frivillige, og Vestvik fortviler over at vandaler ødelegger og stjeler fra dem.


– Vi sliter for hver krone for å drifte senteret, og da er dette spesielt leit, sier styrelederen.

Hun forteller at uvedkommende tidligere er tilsnakket etter å ha brukt senterets utemøbler, og kastet søppel på området, men hun har ingen mistanke om hvem som står bak hærverket denne uka.

Søppelet flyter. Foto: TÅSEN SENIORSENTER

– Det er mye småting som har skjedd. Hærverk og ting som blir borte. Det er så dumme ting, men for oss betyr det litt, sier hun.

Tidligere i år ble for eksempel én av to sekker med jord som var lagt utenfor seniorsenteret stjålet.


Vestvik håper folk i nabolaget kan følge med dersom de ser uvedkommende ved seniorsenteret på kveldstid. Og hun ber dem som måtte ha sett noe av hærverket på mandag/tirsdag om å melde fra.

LES OGSÅ:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...