Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Stjålet bankkort og falsk politi-ID

Mannen stjal et bankkort. Kort tid etter klarte han å ta ut penger på kortet. Foto: Illustrasjonsfoto

Nordre Aker-mannen nøyde seg ikke med ta penger fra kontoen til en annen. Han hadde også planer om å utgi seg for å være politimann.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 10.02.2016 kl 20:39

NORDRE AKER: Det var en ettermiddag i september i fjor at mannen i 40-årene fikk en idé som innebar uærlige planer. På en adresse på Kjelsås stjal han lommeboken til en annen mann. Rettsreferatet fra Oslo tingrett sier ingen ting om hvordan han fikk tak i mannens lommebok. Men han klarte å få tak i koden til bankkortet.

Kort tid etter klarte han nemlig fra en minibank på Sandaker senter å ta ut nesten 19.000 kroner.

LES OGSÅ: - Føles helt riktig

Mannens kriminelle løpebane denne dagen varte imidlertid ikke lenge. Rett etter at han tok ut pengene ble han på samme sted pågrepet av politiet. Under ransakelsen ble det klart at mannen også hadde flere planer enn å bare berrike seg på penger.

LES OGSÅ: Maten blir enda bedre

På seg hadde han også et forfalsket polititjenestebevis. Hva han skulle oppnå med det forfalskede beviset er uvisst. Men han fikk aldri sjansen til å bruke det for å lure offentligheten.

Under ransakelsen viste det seg også at mannen hadde på seg et multiverktøy med kniv.

I forrige uke stod Nordre Aker-mannen tiltalt i Oslo tingrett. Der tilstod han alt. Han ble dømt til 30 dagers ubetinget fengsel.

LES OGSÅ:

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...