Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Stor Disney-konsert på gang

Løvenes Konge, Narnia, High School Musical og Pirates of the Caribbean på repertoaret.

Kjelsås: Også på Kjelsås øver korpset til den store Disneykonserten, her noen av medlemmene i Kjelsåskorpset. FOTO:Privat Foto: Foto: Privat

Grefsen og Kjelsås skolekorps spiller sammen, og inviterer til stor konsert: Løvenes Konge, Narnia, High School Musical, og ikke minst Pirates of the Caribbean står på repertoaret.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 17.10.2013 kl 12:49

GREFSEN/KJELSÅS: Christel Stub fra Grefsen skolekorps forteller dessuten om rekordmange som vil spille i korps.

- Korpsmusikk i vinden

- Korpsmusikk er i vinden som aldri før. Denne høsten har både Grefsen Skolekorps og Kjelsås skoles musikkorps tatt opp rekordstore aspirantkull med nye musikanter, forteller Stub.

Les også: Slett ikke mye jobb å være korpsmamma

Men man trenger ikke vente helt til 17. mai for å høre korpsene spille, allerede neste søndag, 27. oktober, spiller Grefsen og Kjelsås skolekorps sammen i en stor Disneykonsert i aulaen på Kjelsås skole, kl. 15.00.

Løvenes konge og Narnia

- Repertoaret vil utelukkende bestå av musikk fra suksessrike Disneyfilmer. Blant annet fra Løvenes Konge, Narnia, High School Musical og Pirates of the Caribbean. I tillegg til fellesnumre med både juniorkorps og hovedkorps, blir det også soloinnslag med talentfulle musikanter fra begge korps, frister Stub.

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

  • Informasjonskapsler ("cookies") i din nettleser
  • Teknisk info på servere
  • Brukerinformasjon i databaser

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...