Nordre Aker Budstikke

Kjelsås, Skeid og Korsvoll:

Stor jentefotballfest samlet klubbene i bydelen

– Er jentene trygge og har det gøy, spiller de bedre fotball også, ifølge Hege Norgård i Kjelsås Fotball.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 18.06.2017 kl 21:25

KJELSÅS: Stor jentefotballfest for flere av klubbene i bydelen søndag.

– En jentefotballfest og vennskapsturnering mellom Kjelsås, Skeid og Korsvoll for jenter født 2009 på Oslos tak. Dette er andre året vi avslutter vårsesongen med en felles fotballfest og alle enige om at det er en fin tradisjon, sier Hege Nygård, trener for kjelsåsjentene-09.

100 jenter

Tilsammen deltok rundt 100 jenter fra de tre klubbene, arrangementet var på Grefsen Stadion.

– Først spilte vi i en mini cup. Etterpå var det danselek, svampekast, hinderløype, fartsmåling med mer. Dansen var mest populær i år. Men det er alltid moro å kaste svamper på trenerne. Festen ble avsluttet med kaker og frukt, forteller Nordgård videre.

Hun skryter av et kjempegodt samarbeid mellom klubbene for denne årgangen.


Å kaste våte svamper på trenerne er så klart veldig moro! Foto: PRIVAT

– Skal være gøy

– Det er så supert. Dette er bra for barnas trivsel og i tillegg er det da lettere å få til slike vennskapsturneringer. Sånn sett vinner vi rent sportslig på å samarbeide også, mener Norgård og klubben.

Alle tre klubbene har mange jenter i årgangen.

– En grunn kan være at vi har fokus på at fotball skal være gøy. Spesielt for jenter er det viktig at det er gode sosiale rammer rundt laget. Er jentene trygge og har det gøy, spiller de bedre fotball også, ifølge Norgård.

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...