Nordre Aker Budstikke

Kjelsås:

Stor stemning i garderoben til A-lags-gutta

Det begynner å gå seg til for Kjelsås A-lag spillerstall 2015. - I løpet av et par uker tror vi at det meste er spikra, tror hovedtrener Eivind Kampen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 22.01.2015 kl 14:05

KJELSÅS: Veldig god stemning i garderoben til Kjelsås A-lag, før trening en torsdagskveld. Snart ut på kliss nytt kunstgress, selv om varmen under gresset lar vente litt på seg.

- Klart det er en stor forbedring for oss med nytt kunstgress. Varmen er ikke helt i mål ennå. Men den er ikke langt unna, og med det mildværet som har vært, og veldig lite snø, så går det likevel fint å spille på Stadion nå, sier Kjelsås A-lagstrener, Eivind Kampen (32).

Fjoråret gikk veldig så bra for Kjelsås A-lag, med andreplass i serien.

- Nå bygger vi videre på det gode fjoråret, og viderefører etablerte rutiner. Målsetning for 2015 er stabilt topp tre i andre divisjon, forteller Kampen.

LES OGSÅ: Ny Lyn-sjef: – Utvikler du deg ikke i Lyn klarer du det ikke i andre klubber heller

Snart "spikra"

Det begynner å gå seg til for A-lag-stallen for 2015. Noen nye spillere har kommet til, Runar Brenden (Lyn), Jesper Solli (VIF), Andreas Dyve (Valdres) og Lars Brotangen (Moelven). Andre har gått videre, eller lagt opp. Som eksempelsvis Martin Sandell og Arild Nøst Odland.

- Vi er veldig godt fornøyde slik stallen ser ut så langt, men den er jo ikke satt ennå. Et par spillere er usikre. I løpet av et par uker tror vi at det meste er spikra, sier Kampen.

Han legger til at støtteapparatet også er forsterket, med «keeperlegende» Steinar Brun som lagleder.

TIPS NORDRE AKER BUDSTIKKE!

Trikkeserien

I avdeling 1, 2. divisjon, er i 2015 blant annet alle syv Oslolagene samlet, derav navnet «trikkeserien». Med Kjelsås, Lyn, Skeid, Vålerenga 2, Ullern, Grorud og KFUM Oslo.

Sistnevnte blir også første motstander ut, 18. april, bortekamp mot KFUM.

- Alltid artige og tette oppgjør mot KFUM. I fjor endte begge kampene uavgjort. Det blir moro med mange lokaloppgjør i serien, og vi håper på mye folk som kommer og ser på - både på hjemmekampene og bortekampene. Så satser vi på å bygge videre på den positiviteten vi opplever rundt A-laget etter 2014, sier Kampen.

LES OGSÅ: Lyn-gutt i Kjelsåsland


Hva tenker du om nivået i «trikkeserien», med alle Oslolagene?

- Tradisjonelt er det et godt nivå på østlandet. Men egentlig litt vanskelig å vurdere nå, da flere av spillerstallene ennå ikke er klare, sier Kampen, som selv har spilt fotball i både Oslo-klubber og utenbysklubber.

18. april

- Jeg må jo si jeg gleder meg til serien. Men selv om 18. april høres lenge ut til, så er det mange forberedelser som skal gjøres før vi er klare til første kamp.

Hvorfor er du fotballtrener?

- He, he. Det er vel fordi det er veldig moro da!


Budsjettet er ifølge fotballklubben «litt opp fra i fjor, men nøkternt og jordnært.» Sponsorer 2015 er Skagenfondene, Mobile Oslo, Timegrip, Privatmegleren og Torshov Sport.

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...