Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Stor trafikkaksjon av og med foreldrene

FAU Grefsen på plass ved skolen i forbindelse med ukas trafikkaksjon. Foto: FAU GREFSEN

– De fleste skjønner hvorfor vi står her, mens noen gir litt krasse tilbakemeldinger, sier Hilde Ståhlbrand i Grefsen FAU.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 23.01.2017 kl 07:28

GREFSEN: – Hele denne uka har vi trafikkaksjon. Det fordi vi ser at det er veldig mye trafikk rundt og ved skolen. Særlig i forbindelse med foreldre som leverer og henter, forteller Hilde Ståhlbrand i Foreldrearbeidsutvalget - FAU.

Foreldrene har snakket med bilister, delt ut reflekser og ikke minst bydd på kaffe.

Kirkegårdsbakken

– Vi ønsker jo å formidle at barna helst bør gå til skolen, eller i hvert fall bli sluppet av litt unna skolen, så det ikke blir så mye trafikk, særlig om morgenen. Særlig ved parkeringsplassen på toppen av Kirkegårdsbakken, og opp og ned Kirkegårdsbakken, er det ofte kaos og trafikkfarlig for barna, sier Ståhlbrand videre.

Og må det kjøres til skolen med barna, så gjelder nederste mulighet for å stoppe og slippe av barna - Kapelldroppen.

Grefsen FAU med trafikkaksjon. Foto: GREFSEN FAU

Kapelldroppen

– Ja, vi håper at de som må kjøre til skolen, bruker nederste rundkjøring og Kapelldroppen, for å stoppe og slippe av barna, den ved Kapellveien, der veien er stengt for videre gjennomkjøring. I stedet for å kjøre opp Kirkegårdsbakken.

– I tillegg har vi også hatt fokus denne uka på å informere om at det også går fint for alle barna ved barneskolen, å bruke inngangen inn til skoleområdet, fra den stengte delen av Kapellveien, sier Ståhlbrand videre .

De fleste skjønner

Som forteller om ulike reaksjoner fra foreldrene som kjører barna til skolen.

– De fleste skjønner hvorfor vi står her, mens noen gir litt krasse tilbakemeldinger. Mens mange sier at de egentlig ikke pleier å kjøre....

Brev til Bymiljøetaten

Skolen og FAU har også tidligere sendt brev til Bymiljøetaten om bedre sikring av trafikken ved skolen, særlig i forhold til Kirkegårdsbakken. Som skolen ønsker å stenge for gjennomkjøring - les tidligere sak her.

– Vi har mottatt svar fra Bymiljøetaten, som ikke inneholder noen konkrete løsninger eller forslag til løsninger. Men vi har også sendt nytt brev til Bymiljøetaten i sakens anledning, sier Ståhlbrand videre.

FAU er fornøyd med aksjonen så langt.

Samhold og engasjement

– Dette skaper samhold og engasjement. Foreldrene har vært så flinke til å stille opp i regi av FAU og aksjonen. Så evaluerer vi i etterkant om dette er noe vi bør gjøre med jevne mellomrom, avslutter Ståhlbrand.

LES OGSÅ:

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...