Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Storfint fotballbesøk til Kringsjå

TILBAKE: Lotta Fennefoss til høyre på mandagens Lyntrening - kanskje får hun spilletid i morgen. Foto: LYN FOTBALL

Det er ikke hvem som helst lynjentene skal spille cupkamp mot tirsdag - mot regjerende seriemestere og Norgesmestere!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 05.05.2015 kl 10:44

KRINGSJÅ: Tirsdag kl.18.00 får Lyns damer besøk av Norges beste damelag, LSK - Lillestrøm Sportsklubb - i cupens andre runde. LSK er regjerende seriemestere og Norgesmestere.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

Litt lette?

– Seieren i fjor over Trondheims Ørn i Telenor Arena i fjor ga nok mersmak. Lyndamene i første divisjon har nok langt bedre tradisjoner i de aldersbestemte klassene, og er nok forventet å bli litt lette mot storfavorittene fra Romerike i NM's andre runde, ifølge Ingvar Graffer i klubben.

Les også: Se hvordan nye Grefsenkollen kan bli

Startet svakt

Lyn har startet heller svakt i årets første divisjon, selv om det ble et poeng i det som etter sigende var en helt ok bortekamp mot Åsane forrige helg.

– LSK derimot, har jo vunnet alle sine fem kamper i Toppserien, og har nesten allerede ødelagt spenningen i årets Toppserie, ifølge Graffer.

Les også: Lokalderby - Skeid var best, men Bastionen vant tribunen

Trener Tore Fjørfoft har følgende å si om morgendagens cup-kamp.

Læring

– Lyn vil først og fremst bruke kampen til læring, serien er prioritet nummer 1, men laget ønsker selvsagt å få gode opplevelser inn mot helgens seriekamp mot Urædd, sier treneren.

Laget har noen skader, Elise Richardsen og Anette H. Jokstad er ute, Maren H. Thoresen som utlignet mot Åsane i Bergen, er ifølge klubben også tvilsom etter en smell på treningen mandag.

Les også: Kjelsås på vinnersporet

Gjensyn

– Men gledelig er det at blir gjensyn med en "gammel" Lynjente, Lotta Fennefoss er tilbake for sommeren fra studier i USA, og vil kanskje få spilletid allerede mot LSK, sier Graffer.

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...