Nordre Aker Budstikke

Hadde vært stengt i mange måneder:

Studentbar stengte etter to timer da fadderukene startet

Studentbaren Kroa i Nydalen så seg nødt til å stenge etter to timer mandag. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Studentbaren Kroa i Nydalen hadde vært stengt i flere måneder da den endelig åpnet igjen mandag. Kun to timer etter åpningen så de seg likevel nødt til å stenge.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 10.08.2020 kl 22:54

NYDALEN: Studentbaren Kroa ved BI i Nydalen så seg nødt til å stenge etter å ha vært åpen i to timer mandag, skriver VG.

Baren ligger i D-blokka til Campus Oslo i Sandakerveien.

Den skulle ha vært åpen til midnatt mandag, men slik ble det ikke.


Stuentbaren Kroa ligger i Sandakerveien i Nydalen. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Stengt i måneder

Studentbaren i Sandakerveien har vært stengt i mange måneder som en følge av koronasituasjonen. Da den endelig åpnet igjen mandag, måtte den stenges etter to timer.

– Etter to solide åpningstimer har det blitt ansett som nødvendig å stenge inntil videre. Vi ønsker dere alle en god fadderuke. Ta vare på dere selv! Vi håper å se dere alle igjen snart! skriver baren på sin Facebook-side klokken 18 mandag.

Politiet har varslet kommunen

– Det er en ansamling av mennesker i Frognerparken, men det er kommunes ansvar, og politiet gjør ikke noe så lenge det ikke er ordensforstyrrelse eller skjer noe annet straffbart, sier Sven Christian Lien, operasjonsleder i Oslo-politiet.


Han legger til at de også har fått meldinger om ansamlinger andre steder, men ikke av samme størrelse som i Frognerparken.

– Vi har varslet Oslo kommune, så de er veldig klare over det, klargjør operasjonslederen.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...