Nordre Aker Budstikke

Studentmaten fra Blindern skal konkurrere i NM

SiO Mat og Drikke ved Morten Korsnes (til venstre) og Niklas Trondsen er blant finalistene i Community Catering NM 2018. Landets fremste faglærte kokker møtes i finalen i Oslo 11. og 12. september. Foto: Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus

SiO-kokker fra Frederikke spiseri på Blindern er klare for Norgesmesterskap i catering.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 06.08.2018 kl 17:00

BLINDERN: – Jeg er stolt av at vi har kvalifisert oss til finalen i Community Catering NM 2018 som går av stabelen 11. og 12. september. Det at vi er i finalen er et kvalitetsstempel på det arbeidet våre kokker gjør hver eneste dag, skriver Steffen Greff, adm.dir. for SiO Mat og Drikke, i et blogginnlegg.

Frederikke spiseri

Det er de to kokkene Morten Korsnes og Niklas Trondsen, som til daglig jobber i Frederikke spiseri på Blindern, som har kvalifisert seg som ett av seks lag som skal delta i NM-finalen.

SiO har drevet spisesteder i tilknytning til Oslos utdanningsinstitusjoner i nesten 80 år. De driver både kafeer, kantiner og restauranter.

– Maten skal være god, og det skal være hyggelig å spise hos oss. For å lykkes med dette må vi tiltrekke oss de dyktigste medarbeiderne, investere i dem og sørge for at det er attraktivt å jobbe hos oss, skriver Greff.

Steffen H. Greff, direktør for SiO Mat og Drikke. Foto: Unni Irmelin Kvam / SiO


Det er viktig for SiO å utvikle kompetansen til sine ansatte.

– Det gjør vi fordi vi vet at maten vi serverer er en så viktig del av studiehverdagen. Da må vi ha flinke og engasjerte folk på kjøkkenet, og vi må sørge for at de trives og får utvikle seg videre. Deltakelsen på NM i september er et eksempel på dette, ifølge Greff.

Stolthet blant de ansatte

Han skriver at det overordnede målet med å delta i Community Catering-NM er å skape stolthet blant medarbeiderne, og inspirere dem til å strekke seg mot høye mål.

– Vi ønsker også at enda flere i bransjen får øynene opp for SiO Mat og Drikke som arbeidsgiver, skriver Greff, som ønsker Morten og Niklas lykke til i finalen.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...