Nordre Aker Budstikke

Sturla med overgang til ny klubb:

Har spilt seg til Eliteserien!

Sturla Ottesen på banen da Kjelsås avsluttet 2020-sesongen med tap mot nabo Skeid. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Bare timer til Kjelsås tidligere høyreback Sturla Ottesen er på trening med sin nye klubb.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 07.10.2020 kl 07:32

KJELSÅS: Han ble kåret til årets talent i 2. divisjon og PostNord-ligaen i fjor, Sturla Ottesen (19). Nå er han på vei fra Kjelsås til Stabæk i Eliteserien. Det har vært nevnt flere klubber.

– Hvorfor landet du på Stabæk:

– Først og fremst fordi klubben har et godt «rykte» på seg på å produsere og dyrke unge spillere. Pluss at det er en Oslo-klubb, sier Sturla Ottesen til Nordre Aker Budstikke, mandag kveld.

Han fortsetter om overgangen:

– Jeg føler at jeg trenger nye utfordringer og at jeg ligger på et spillenivå nå som passer en klubb som er i en høyere liga.


– Hvilke forventninger har du?

– Jeg tror dette blir veldig bra! Jeg tenker å konkurrere om spilletid med en gang og tror de kommer til å ta meg godt i mot.

– Blir det litt «trist» å dra fra Kjelsås?

– Ja, det er jo litt trist. Kjelsås er en klubb jeg har et veldig godt forhold til og som har fått meg fram. Jeg har mange kompiser på Kjelsås, men det er det rette tidspunktet for meg til å gå videre.

Og det er bare timer til Sturla er klar for Stabæk-trening.


– Jeg skal ha min første trening med Stabæk i morgen, tirsdag, noe som blir veldig spennende. De har elleve kamper igjen av sesongen så jeg håper på debut i Eliteserien i år, det gjør jeg.

Kjelsås har ingen flere seriekamper igjen i år, etter at de tapte naboderbyet mot Skeid på lørdag.

Sturla Ottesen på banen da Kjelsås avsluttet 2020-sesongen med tap mot nabo Skeid. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Kjelsås Fotball

Kjelsås Fotball og trener Eivind Kampen har kommentert overgangen på klubbens facebookside:

«Sturla har hatt en enorm utvikling de seneste årene, og etablert seg som fast inventar på G19-landslaget. I fjor ble han kåret til årets talent i PostNord-ligaen.


– Fint å stoppe opp litt på sånne dager. For det er en veldig kul dag for mange detta. Først og fremst for gutten sjøl, som har lagt ned en veldig målretta jobb. Det har gått fryktelig fort, men det er ikke tilfeldig. Sturla er supersolid type, veldig sterk i hodet, og koser seg med nye utfordringer. Passer perfekt i Stabæk, som er kjent for å være flinke med unge spillere, sier Kampen.

Det er med stor stolthet og ydmykhet at vi sender en ny spiller som er født og oppvokst på Kjelsås, oppover til Eliteserien (…) Sturla fikk 35 A-kamper før ferden nå går videre på høyere nivåer.»

Stabæk omtaler også overgangen til Sturla Ottesen på sine nettsider.

Nordre Aker Budstikke har vært i kontakt med Kjelsås Fotball om avtalen om Sturlas overgang til Stabæk, men fotballsjef Dag Halvorsen ønsker ikke å kommentere den, og viser til at det er en konfidensiell avtale mellom Kjelsås og Stabæk.

Bare å ønske Sturla Ottesen lykke til i ny klubb!

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...