Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Sulland satser videre

Ble skadet fredag:

I flere år har Linn Jørum Sulland spilt mesterskap før jul, men nå blir det venninnebesøk og reising.

Skadet eller ei, Linn Jørum Sulland (30) fra Nordberg lar seg ikke knekke selv om håndball-EM glipper.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 21.01.2015 kl 21:02

SOGNSVANN: - Det er kjedelig. Man jobber jo for det, men det kommer nye ting. Det kommer et VM i Danmark og et OL. Jeg har tenkt å satse videre selv om det ikke blir mesterskap denne gangen, sier Sulland, som spiller i Larvik.

Vanligvis kjemper hun for edelt metall for Norge i julemåneden, men nå blir det i stedet en del andre ting hun vanligvis ikke har tid til i desember.

- Jeg skal reise litt, være med venner og gå på julebord, forteller 30-åringen.

Spilte med brudd

Det var fredag før kampen mot Frankrike i Møbelringen Cup at høyrebacken brakk et bein i høyrefoten.

30-åringen valgte likevel å spille kampen, men sier selv at det ikke gikk så veldig bra.

- Jeg sjekket det med lege og fysioterapeut, og de mente det sto på smerteterskel så da ga jeg det en sjanse, sier Sulland.

- Hvordan kjentes det ut når du spilte?

- Jeg merket bare at det var et eller annet som skjedde inne i foten, så var det vondt å gå på og når kampen var over var det ganske åpenbart, sier Sulland.

Legen konstaterte brudd etter en røntgenundersøkelse lørdag og Sulland har blitt forespeilet en skadeperiode på fire til seks uker hvor det blir mye opptrening.

- Det blir å være her to ganger om dagen, trene mye alternativt styrke og være i hallen å gjøre det jeg kan gjøre med ball.

LES OGSÅ: Endelig kamper uten smerter for Sulland

Jevnt i toppen

Oslo-jenta mener at det er mange som kan ta gull i EM.

- Jeg tror at det er en rundt åtte-ni lag som kan vinne rett og slett. Det er sjelden det har vært så mange. Det blir ganske jevnt, så hvis Norge får spillet til å flyte så pleier de ofte å bli bedre utover i mesterskapet. Muligheten er absolutt der, men det blir tøft, sier Sulland.

Sulland håper å kunne følge med fra TV-stolen.

- Jeg kommer til å se så mye jeg har tid og muligheten til. Hvis jeg er på tur så kan det hende jeg ikke har mulighet, men jeg skal prøve å se alle sammen, forteller Sulland.

LES OGSÅ: Linn Jørum Sulland satser mot RIO-OL i 2016

Tøff motstand i CL

Hun ser nå frem til de Larviks kamper i hovedrunden i Champions League på nyåret hvor de får tøff motstand av blant andre Györ.

- Ja, det gjør vi absoliutt. Det er oss eller Gyør som er favoritter.

Larvik er så langt ubeseiret i turneringen og Sulland har stor tro på at klubben kan gå hele veien i Champions Lague, som de gjorde i 2011.

- Vi har gjort det bra til nå og jeg tror vi kommer til å bli bedre så sjansen er god,men det er gode lag i Buducnost og Vardar som vi krysser med så vi får se i mai, smiler Sulland.

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...