Nordre Aker Budstikke

Super-Hausken (45) sikret NM-gull til Nydalen

Anne Margrethe Hausken Nordberg (45) underveis på den siste etappen i søndagens NM-stafett i Kilebygda. Foto: Christian Fredrik Borg

Anne Margrethe Hausken Nordberg fulgte opp sine individuelle NM-triumfer med å løpe Nydalen inn til gullet på orienteringsstafetten. I mennenes løp vant NTNUI.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 12.09.2021 kl 13:52

KILEBYGDA: Nordberg, som bor på Kringsjå, løp ut fem sekunder bak NTNUI på siste etappe, men tok tidlig kommandoen og løp Nydalen inn til et suverent gull, 3.10 foran NTNUI. Byåsen tok bronsen.

– Det var tøft og nervøst. Dette var mitt niende løp på ti dager, og det merkes ikke minst i hodet. I går hadde jeg en dårlig dag, var ikke nervøs nok og gjorde ikke teknikken godt nok hele veien. Men i dag hadde jeg veldig respekt for oppgaven, og når jeg blir sendt ut i en sånn posisjon at man kan ta gull, da kjenner man det, sa Nordberg til NRK.

Nordberg er nå oppe i 22 NM-gull. Søndag hadde hun med seg Tone Bergerud Lye og Anna Ulvensøen.

Startfeltet i NM-stafetten for kvinner søndag morgen. Foto: Christian Fredrik Borg

I mennenes stafett var det også duell på sisteetappen, da langdistansemester Magne Dæhli løp mot mellomdistansemester Audun Heimdal.


Heimdal tok kommandoen og avgjorde for NTNUI.

– Endelig. Jeg har løpt veldig bra, sa Heimdal.

Med seg på laget hadde han Jørgen Baklid og Eirik Langedal Breivik. Sistnevnte har vokst opp på Korsvoll.

(©NTB)

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...