Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Surt finaletap

Guttelaget klarte ikke å kopiere juniorens NM-gull. Det ble et knepent tap borte mot Mjøndalen. Foto: Ullevål IL

Ullvål ILs guttelag i bandy klarte ikke å følge opp NM-gullet til klubbkameratene på juniorlaget. Det ble et surt tap for Mjøndalen i forlengelsen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

VASSENGA:Det ble en "ryssare" av en NM finale på Vassenga. Perfekte isforhold, mange tilskuere (250) og flott ramme rundt finalen gjorde at alt lå til rette for en flott kamp. Og det ble det virkelig.

LES MER: Endelig ble det NM-gull igjen

Ullevål gikk veldig agressivt ut og presset Mjøndalen høyt på banen. Simen Schau styrte inn 1-0 etter 2 minutter på en corner av Ola Røed. 2-0 kom ved Timian Strømdahl Fossli etter 11 minutter på et frekt skudd.

Erik Audun Sørensen la på til 3-0 etter 22 minutter på corner. Ullevål hadde flere sjanser uten å lykkes å få ballen i nota. Tre minutter før pause utlignet Mjøndalens kaptein Ola Vigdal utlignet til 3-1 på et flott raid.

I annen omgangs 52. minutt scoret Ola Vigdal nok en gang og utlignet til 3-2. Ullevål tok time-out og dette ble utnyttet av Timian Strømdahl Fossli som økte ledelsen til 4-2 etter 56 minutter.

Mjøndalen presset Ullevål og Sondre Andreassen scoret 2 flotte mål på knallharde skudd, det siste 3 minutter før full tid som gjorde at det sto 4-4 etter full tid. Det måtte ekstraomganger til og kampen vippet bege veier. Ullevåls Fredrik Bakken hadde en stor sjanse til å avgjøre, men keeper reddet mesterlig.

Sju minutter ut i første ekstraomgang avgjør Mjøndalen finalen ved Kristian Andersen på et knallskudd.

Finalen var god propaganda for norsk ungdomsbandy og publikum fikk se spillere med store ferdigheter. Begge lag skal takk for en flott kamp, men dessverre gikk ikke det ikke veien for Ullevåls gutter denne gangen.

MIF hadde organisert flott bankett for begge lags spillere, trenere og foreldre. Ordfører i bygda, Bent Inge Bye, holdt tale og var imponert over standarden på lagene og takket begge lag for en flott kamp.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...