Nordre Aker Budstikke
Annonse: Amfi Ullevaal

Suverene tilbud som topper påskestemningen!

Nille på Ami Ullevaal bugner med påskevarer.

Hos landets ledende lavpriskjede på Amfi Ullevaal, kan du være trygg på å finne inspirasjon til å gjøre det ekstra hyggelig rundt deg. Glem heller ikke fantastiske priser på påskegodtet!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 23.03.2018 kl 10:28

AMFI ULLEVAAL: – Hos oss finner du herlig påskepynt, påskesjokolade, påskekyllinger, påskeegg, påskeservietter og alt du trenger for å skape påskestemning! sier Janicke Jahnsen (31), fungerende daglig leder ved Nille på Amfi Ullevaal.

Høytiden er bare noen dager unna. Lavpriskjeden Nille tilbyr derfor i tradisjon tro et stort utvalg påskeprodukter, for at du skal kunne skape den rette atmosfæren. Uansett hvor du befinner deg.

Freias påskeegg er en sikker påskevinner!

Selvfølgelig skal det også fylles søte fristelser i påskeegget til liten og stor.

– Vi har mange forskjellige påskeegg fra kun 5 kroner og opptil 149 kroner. I år har vi fått inn ekstra store påskeegg som kan fylles med andre ting enn bare godteri. I de eggene får du plass til mye, sier Janicke, som nevner i fleng vinnere som hører spesielt påsken til.


– Vi har tilbud på marsipanbrød fra Anthon Berg til 25 kroner, kunstige tulipaner til 25 kroner, kubbelys 10 kroner, og tre 200 grams sjokoladeplater, med Kvikk Lunsj, melkesjokolade eller firkløver til 99,90 kroner.

Påskeegg. Nille har utvalg fra 5 til 149 kroner.

Merk deg fornøydgarantien

Og det skal gjerne være litt gult, noen kyllinger, myke vårtegn og selvfølgelig lys som forsterker den gode stemningen.

– Vi selger mye lys i alle varianter og har 100 prosent-fornøydgaranti på alle våre stearinlys og ledlys. Er ikke kunden fornøyd med lyset, får de enten et nytt lys eller pengene tilbake. Vi trenger ikke kvittering ved innbytte av lys, sier Janicke og understreker:

– Når det er sagt er det selvfølgelig viktig at kunden setter seg inn i brukerveiledningen vi har på lys. Vi har brosjyrer i butikken og de ansatte har tatt lys-kurs for at vi skal kunne hjelpe kunden med dette, sier hun.


Nille på Amfi Ullevaal bugner med påskevarer, både det søte, og det som pynter opp hjemmet ditt til høytiden.

Strikke-entusiast?

På Amfi Ullevaal står Nille-gjengen klar for å hjelpe de besøkende med å skape den rette dekorasjonen til enhver sesong.

Påskebutikken tipser på sine hjemmesider om å bruke påskeservise, dekkebrikker, påskedekor og rustikke lys sammen med Nilles herlige tulipaner, lysfat, påskeservietter og søte vaser. Gult, hvitt og rosa er nemlig nydelig sammen!

– I disse dager er også strikking ekstremt populært, og sammen med House of Yarn har Nille nå utviklet et nytt og eksklusivt sortiment: Linde Garn og Lindepinnen. Dette garnet har utrolig flotte farger og har meget god kvalitet, sier Janicke.

Hun oppfordrer alle som er glade i å strikke til å gå inn på nille.no, for å lese mer om garnet, få tips og se på oppskrifter (finnes også i butikken på Amfi Ullevaal).

Anvendelige produkter

Koselige påskeblomster.

Nilles vårkolleksjon i pastell kan for øvrig mikses med påskekolleksjonen, slik at du kan variere og skape forskjellige stemninger.

Ikke minst gjør dette at du kan bruke dekoren videre utover våren og sommeren, mens et herlig lysfat sørger for maksimal følelse av påske og vår. De gjennomfargede egglysene er rustikke og passer meget godt til lysfat.

Ta derfor turen til Amfi Ullevaal, for å se hva den daglige lederen og kollegene har å by på!


– På Nille Ullevaal har vi tid til hver og en kunde og alle som kommer innom skal få den hjelpen de trenger. Vi ønsker at kundene våre skal synes at Ullevaal er en hyggelig butikk å handle i med hjelpsomme ansatte. Vi har mange faste kunder som vi setter stor pris på, sier Janicke, tydelig klar for å gjøre påsken ekstra fin der du befinner deg.

Velkommen til Nille på Amfi Ullevaal!

Les mer på AMFI Ullevaals nettsider!

Deilige fleecepledd.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...