Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Kjelsås skole

SV jobber for oppvarmingshall

Leder for bystyrets kultur- og utdanningskomité, Knut Even Lindsjørn, vil ha oppvarmingshallen tilbake i "nye Kjelsås skole". Arkivfoto: Kristin Tufte Haga

- Det burde stått i selve budsjettet at oppvarmingshallen er tatt ut av Kjelsås skole-prosjektet, men SV vil foreslå tilleggsbevilgninger i revidert budsjett, sier Knut Even Lindsjørn.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

KJELSÅS: Tidligere har Nordre Aker Budstikke skrevet om leder av bystyrets kultur- og utdanningskomité, Knut Even Lindsjørn (SV), som har spurt skolebyråden om hvorfor ikke bystyrepolitikerne har blitt orientert om at nevnte oppvarmingshall har blitt tatt ut av prosjektet for «nye» Kjelsås skole. Kjelsås IL har reagert sterkt på at oppvarmingshallen er tatt ut.

Ikke nevnt i budsjettet

Lindsjørn har nå mottatt svar fra skolebyråd Torger Ødegaard (H), som blant annet skriver følgende: «Viser til notat U-42/2009 fra byråden for kultur og utdanning. I notatet skriver byråden at «(…) vært nødvendig å gjennomføre endringer av prosjektet i forhold til de opprinnelige planene. Et av de kostnadsreduserende tiltak som har vært nødvendig og som ble foreslått i byrådets budsjettforslag for 2009 og vedtatt av bystyret er at oppvarmingshallen er tatt ut av prosjektet».

- Men i selve budsjettet (2009) står det følgende om Kjelsås skole: «Prosjektet omfatter 1-7 skole for 791 elever, avdeling for barn med autisme med 8 elever, barnehage med åtte avdelinger og flerbrukshall.» Det er også alt som står om Kjelsås skole i budsjettet. Byrådet har ikke synliggjort at dette medfører en endring fra tidligere vedtak - heller ikke bedt om at bystyret omgjør vedtaket eller gjort oppmerksom på denne, for Kjelsås, store endringen i prosjektet, sier Lindsjørn.

God saksbehandling?

Komitélederen har nå sendt nytt spørsmål til skolebyråden.

- Jeg ønsker svar på om byråden mener at dette er en god form for saksbehandling ved endringer - og om byråden har tenkt til å endre denne praksisen, sier Lindsjørn.

Revidert budsjett

SV-politikeren har også tidligere i avisen nevnt muligheten for å foreslå tilleggspenger i revidert budsjett - med henhold til oppvarmingshallen som er tatt ut av skoleprosjektet.

- SV ønsker å foreslå en tilleggsbevilgning i revidert budsjett. Det reviderte budsjettet behandles 10. juni i finanskomiteen og 17. juni i bystyret, sier Lindsjørn.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...