Nordre Aker Budstikke
Seksjonsheader

SV-Yngvar fra Tåsen trener Frp-statsråden

Sylvi Listhaug har fått Yngvar Andersen som trener. Foto: Karl A. Kjelstrup / Kristin T. Haga

Torsdag debuterer Yngvar Andersen som lokalpolitiker i bydelsutvalget i Nordre Aker. Men han er allerede i gang med å trene folkehelseminister Sylvi Listhaug.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

OSLO: – Jeg sa vel dagen etter at jeg startet som statsråd at jeg håpet en treningsguru kastet seg over meg og gjorde meg til et prosjekt, sier Sylvi Listhaug (41) i en sak i VG, mandag.

Trebarnsmoren og folkehelseministeren fra Fremskrittspartiet følte at det var på tide å komme i gang med trening, noe hun ikke har brukt mye tid på de siste årene, på grunn av en hektisk hverdag med mye jobb og mange forpliktelser. Men nå har hun bestemt seg for å trene litt hver dag, sier hun til VG.

«Puls-Yngvar»

Derfor har hun fått hjelp fra treningsmotivator Yngvar Andersen (44), kjent fra TV-trim som «Puls» på NRK. Han skal følge opp at Listhaug følger treningsplanen sin.

– Fem minutter om dagen er gjennomførbart. Den største hindringen for mange er å plage seg selv med dårlig samvittighet for alt man ikke får gjort. Så blir det gjerne til at man dropper alt sammen, sier Andersen i VG-saken.

Skjermdump fra VGs forside 21. oktober. Avisen har vært med Sylvi Listhaug og partikollega Bård Hoksrud på trening på St. Hanshaugen med Yngvar Andersen.

Les hele reportasjen med Sylvi Listhaug og Yngvar Andersen i VG.

Skal inn i BU for SV

Yngvar Andersen bor på Tåsen, og er lokalpolitiker for SV i Nordre Aker. Og det er ikke bare på treningsarenaen Andersen har spenst: I valget i september fikk Yngvar flest personstemmer på SVs liste, og hoppet opp fra fjerde- til førsteplass. Dermed blir han fast representant i bydelsutvalget i Nordre Aker, som har sitt første, konstituerende møte torsdag 24. oktober.

Forhandlingsdelegasjonen fra de tre partiene. F.v.: Linnea Dahr (MDG), Kjell-Olav Hovde (Ap), Bente M. Larsen (Ap), Eileen Fugelsnes (Ap), Aase Marie Olafsen (MDG), Yngvar Andersen (SV), Hanne Lyssand (SV) og Berit Riise Kåvik (SV). Foto: Privat

Miljøpartiet de grønne, Arbeiderpartiet og SV sikret flertallet i bydelsutvalget i Nordre Aker, og har blitt enige om en samarbeidsavtale for de kommende fire årene. BU skal ledes av Bente M. Larsen i Arbeiderpartiet, mens Aase Marie Olafsen fra MDG blir nestleder. Les mer om det nye BU-flertallet her!

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...