Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Svein fra Korsvoll i EM i sandvolleyball

Svein Solhaug fra Korsvoll, denne uka i EM i sandvolleyball. Foto: The international volleyball federation

Moro å være med i et mesterskap med veldig høyt nivå, men resultatmessig er han ikke fornøyd.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 18.08.2017 kl 11:03

KORSVOLL: Svein Solhaug (26) fra Korsvoll spiller på seniorlandslaget til Norge og Koll i sandvolleyball, og har gjort det siden 2007.

Han kom nettopp hjem fra en turnering i Portugal - en Fivb World Tour - verdensserien i sandvolleyball. Der endte han på en sterk 4. plass, sammen med Christian Sørum.

EM

Denne uka er det EM i sandvolleyball i Latvia. Norge stiller med to lag, Svein spiller med Mathias Berntsen.

– Det har vært veldig gøy å delta i EM, og bra for meg å få delta der. Det er et veldig stort mesterskap, med utrolig høyt nivå, sier Svein.

Men han er skuffet over resultatet.


– Nei, resultatmessing er vi ikke fornøyde. Vi ender på en 25.plass. Det er ergelig at vi ikke kommer oss videre ut. Vi tapte knepent 2-1 mot sølvvinnerne fra OL, Italie, og et sterkt polsk lag, forteller sandvolleyballspilleren videre.

Det andre norske laget skal forsøke å spille seg videre senere fredag.

Ambisjoner

Svein og makkeren siktet høyere.

– Vi hadde ambisjoner om en mye bedre plassering, men klarer ikke det denne uken, forteller Svein som ellers nå bor på Kringsjå og studerer ved BI i Nydalen.

LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...