ANNONSE
ANNONSE
Nordre Aker Budstikke

Forteller om voldsom interesse:

Sverre Fehn-huset gikk unna!

Boligen i Fallanveien, som nå er solgt for 21 millioner kroner. Foto: NORDVIK

Boligen på Kjelsås lå ikke lenge ute for salg, og ble solgt godt over prisantydning.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 09.06.2020 kl 10:13

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

KJELSÅS: Eneboligen i Fallanveien på Kjelsås, omtalt som Villa Skagestad, er en av seks Sverre Fehn-boliger i Oslo. Den ble lagt ut for salg for kort tid siden, med prisantydning 19,8 millioner kroner. Eiendommen ble i prospektet blant annet omtalt som en sjelden mulighet, med flott beliggenhet og spektakulær utsikt.

Nå bekrefter eiendomsmegleren at eiendommen er solgt for 21 millioner.

– Det har vært en voldsom interesse for boligen, det var rundt 150 personer på visning. På finn.no var det vel 40.000 visninger. Boligen står på en stor flott usjenert tomt, fantastisk utsikt og en flott bolig. Det var veldig hyggelig å få et oppdrag med et så fint og spesielt hus. To meglere har jobbet med dette oppdraget hele veien, sier eiendomsmegler Cato Rojahn i Nordvik Nydalen.

I prospektet står det blant annet at det er fem soverom i boligen. Huset er på 243 kvadratmeter (BRA) over to etasjer, og bygget i 1964. Tomten er 1017 kvadratmeter stor.

– Dette er en kulturskatt, det er vel muligens mange år til neste bolig av denne typen blir solgt, legger Rojahn til, og at boligen står på Byantikvarens gule liste.

ANNONSE

Boligen i Fallanveien, tegnet av arkitekt Sverre Fehn. Foto: NORDVIK

Videre i prospektet står det at Villa Skagestad ble bygget for daværende teatersjef Tormod Skagestad i 1964. Fehns arkitektur karakteriseres av fagfolk som poetisk modernisme og hans eneboliger preges gjerne av lette, store glassflater som gir en nesten umerkelig overgang mellom inne- og utearealer.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE