Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Syklist til sykehus etter kollisjon med lastebil

PÅKJØRT: Det er denne lastebilen som skal ha kollidert med en syklist. Foto: Foto: Andreas Lindbæk

En syklist er alvorlig skadet etter en ulykke fredag morgen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 14.03.2014 kl 09:07

TÅSEN: Omstendighetene rundt ulykken, som skjedde like før klokka 08.30 fredag morgen, er foreløpig uklare.

- Vi er på stedet der nå og foretar åstedsundersøkelser, men det er litt for tidlig å si hvordan ulykken skjedde, sier operasjonsleder hos politiet, Gjermund Stokkli.

Det er en syklist og en lastebil som har kollidert, og ulykken skjedde i Jutulveien, like ved Uelands gate. Syklisten er nå på vei til Ullevål sykehus.

- Syklisten er alvorlig, men ikke kritisk skadet. Han skal ha et brudd i benet, sier Stokkli.

Politiet vet foreløpig ikke om det var mye trafikk i området da ulykken skjedde, men fortsetter undersøkelser på stedet utover formiddagen. Det skal ikke være noe trafikale problemer som følge av ulykken.

 

LES OGSÅ:

Mann (48) i retten for å ha overfalt, bakbundet og ranet 78-åring

Tiltalt for å ha voldtatt fostersønnen i seks år

Her erklærer Fabian et-eller-annet for åpnet

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...