Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

T-baneforsinkelser også fredag morgen

Linje 5 betjener ikke Ringen, og Nydalen, fredag. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP (ILLUSTRASJONSFOTO)

Sporveien har ikke greid å rette feilene i t-banesystemet fra torsdag. Dermed må du belage deg på nok en morgen med uregelmessigheter på t-banen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 03.02.2017 kl 13:20

OSLO: «Arbeidene med å utbedre skadene etter kabelbrannen på Nationaltheatret onsdag kveld ble dessverre ikke ferdige i natt, og T-banen må kjøre med redusert kapasitet i dag og på samme måte som store deler av gårsdagen. Vi beklager sterkt alle de ulempene dette medfører for alle våre reisende», skriver Sporveien på sine Facebook-sider fredag morgen.

Det betyr at det er forsinkelser og innstillinger på samtlige av t-banens linjer fredag morgen.

Ruter melder om at Linje 5 heller ikke i dag trafikkerer Ringen, men kun kjører strekningen Sognsvann-Vestli.

Reisende på Ringen, det vil si stasjonene Nydalen, Storo og Sinsen, må benytte linje 4.

Linje 1 kjører bare Frognerseteren-Majorstuen.

På linje 2 og 3 er ekstraavganger innstilt.

Det blir kjørt med redusert kapasitet hele fredag. Sporveien håper feilen vil bli rettet til natten, og at trafikken er tilbake til normalen fra og med lørdag morgen.

For oppdaterte avvik, se Ruter.no.

LES OGSÅ: 16 år gammel jente døde i t-baneulykke på Nordberg torsdag

Les mer fra Nordre Aker Budstikke her
Les mer fra Sagene Avis her

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...