Nordre Aker Budstikke

T-banetrøbbel onsdag morgen

Det meldes om t-banetrøbbel, onsdag morgen. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE/ILLUSTRASJON

Sporveien meldte om røyk i t-banetunnelen mellom Carl Berner og Tøyen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 20.03.2019 kl 07:49

OSLO: Onsdag morgen melder politiet:

Politiet følger opp med følgende melding noen minutter senere:

- Nødetatene er etablert både ved Carl Berner og Tøyen t-banestasjoner. Det er ikke røyk på disse stasjonene nå. Det er fortsatt uklart hvor røyken stammer fra, men OBRE er i innsats fra Carl Berner stasjon.

LES OGSÅ: Har du også blitt utsatt for 5'ern fra helvete?


Noen minutter før klokken 07.00 melder politiet videre:

- Nødetatene har ikke funnet tegn til røyk på noen t-banestasjoner. Mannskaper fra brannvesenet skal nå ta seg inn i tunnelen på en t-banevogn for å sjekke status inne i tunnelen. Tunnelen mellom Carl Berner og Tøyen forblir stengt inntil videre.

Alternativ reiserute

Ruter skriver på sin hjemmeside:

«Linje 5: Alternativ rute for linje er Vestli-Løren- Helsfyr. Helsfyr - Sognsvann. Fra Sognsvann kjøres det til Helsfyr-Ringen-Løren-Vestli. Dette skyldes røykutvikling på Carl Berners plass. Mellom Helsfyr og Carl Berner kan du ta buss 21/28, mellom Tøyen og Carl Berner kan du benytte buss 20.»

OPPDATERT: Klokken 7.45 melder politiet videre:


– Vi fant ikke noe unormalt i tunnelsystemet. T-banen er nå åpnet for normal trafikk igjen.

Ruter melder også samtidig:

– Det er åpnet for trafikk ved Carl Berners plass og T-bane 5 kjører som normalt.

Meld deg på nyhetsbrev

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...