Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Tabelltopp? Det er fortsatt Lyns Damer det ...

Frida Bråttum henger høyt og jubler, innbytter og sikret ett poeng. Og en like glad lagvenninne Sofie Tunes. Foto: LYN FOTBALL

Frida Bråttum kom inn i kampen sent i andre omgang, gjorde jobben, og sikret poeng mot Urædd.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 17.06.2017 kl 19:29

KRINGSJÅ: Lyn møtte lørdag Urædd på Kringsjå, et oppgjør mellom første og andreplassen på tabellen i 1. divisjon.

– Det ble en jevn kamp, Lyn havner under to ganger, men evner å komme tilbake og sikret ett porng mot slutten, oppsummerer Ingvar Graffer i klubben.

Straffe, Røsholm Olsen ut med skade

Lyn var best i første omgang, men Urædd skårer den ene gangen de er farlig frempå.

– Vi får utligningen når Jenny Røsholm Olsen blir felt rett før pause, Linn Huseby er sikker, en strek i regningen at Jenny må gå ut med skade. 1-1 til pause.

Andre omgang

Andre omgang starter med et aggressivt Urædd som er mest på hugget. Laget fra Porsgrunn er farlige på dødballer, og tar ledelsen når et frisparkes heades i mål.

– Derifra og ut er det Lyn som jager, vi har et skudd i tverra når Sofie Tunes kommer igjennom. Da føles det litt fortjent når et innlegg fra høyre blir satt inn av innbytter Frida Bråttum.

– 2-2 blir sluttresultatet, og i og med at Byåsen tapte for Grei, er det fortsatt serieledelse til Lyn-jentene, sier en fornøyd Graffer.

LES OGSÅ: Hørt om Nordbergpilsen?

Moral

Mens trener Glenn Kleven trekker frem moral.

– I denne kampen er jeg mest fornøyd med at vi viser moral og kommer tilbake to ganger, etter at vi havner under. Urædd er et godt lag, tidvis er vi litt for lite nøyaktige, og vi stresser litt for mye. Men viktig med ett poeng i dag slik kampen utviklet seg.

HER ER ALLE KAMPFAKTA FRA FOTBALL.NO

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...