Nordre Aker Budstikke

Tabelltoppen!

Kjelsås har fått en veldig god start på serien, og har nå ti poeng etter fire spilte kamper. Foto: KJELSÅS FOTBALL

– Kampen mot Alta var et framskritt spillemessig, sier kjelsåstrener Eivind Kampen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 06.05.2019 kl 11:15

KJELSÅS: Kjelsås i PostNord-ligaen - 2. divisjon - har virkelig fått en knallstart på sesongen. Det startet med seier mot Asker, 3-1, så fulgte 2-1 mot Åsane, uavgjort mot Oppsal, 1-1. I tillegg vant Kjelsås også NM-runden mot Åssiden onsdag 1. mai.

«Tøff batalje»

Søndag 5. mai tok Kjelsås imot Alta. Før kampen hadde begge lagene syv poeng og lå i toppen av tabellen.

«Vi var forberedt på en tøff og tett batalje. Det var det også lenge. Bortelaget var best de første 30 minuttene, og skapte to til tre brukbare sjanser. Etter det hever vi oss, og inn mot pause har vi tre sjanser av det virkelige store slaget (…) I 2. omgang fortsetter vi å male på. Vi skaper sjanser på løpende bånd, og ruller over et stadig mer slitent Alta-lag. Vi blir snytt for soleklar straffe, men tilslutt sitter scoringen. Først krangler Walid Idrissi inn 1-0, før samme mann avslutter på åpent mål et nydelig angrep hvor Axel Pedersen og Akinbola Akinyemi er hovmestere», oppsummerer klubben selv på Facebook.

– Framskritt spillmessig

Nå er Kjelsås tabelltopp med ti poeng etter fire seriekamper. Trener Eivind Kampen er fornøyd med det han ser, men mener laget har mer å gå på:

– Jeg er ikke så opptatt av tabelltopp så tidlig i sesongen, men jeg er veldig tilfreds med at vi har fått med oss mye poeng i sesongstarten. Kampen mot Alta var et framskritt spillemessig, men vi føler at vi har mer å gå på. Vi har fått bekrefta at vi kan konkurrere med alle laga i denne avdelinga, men det er utrolig viktig at vi fortsetter å utvikle oss utover i sesongen, understreker Kampen til Nordre Aker Budstikke.


Neste kamp for Kjelsås er borte mot Bærum, neste lørdag.

Skeid og Lyn

Skeid i Obos-ligaen ligger nå på en 9. plass på tabellen, etter seks spilte kamper, med åtte poeng. Skeid tapte 2-3 i helgen kampen borte mot Ullensaker/Kisa. Neste kamp ut for Skeid er hjemme, søndag mot Raufoss.

Lyns damer i Toppserien tapte 0-3 på Kringsjå mot Trondheims-Ørn, Lyn kom til flere gode sjanser i 1. omgang, men gjestene hadde spillet i 2. omgang og scoret alle målene i siste omgang. Det betyr ni poeng så langt for Lyns damer, og neste kamp ut er borte mot serieleder LSK, til lørdag.

Lyns herrer i 3. divisjon, spilte i helgen uavgjort mot Ullern hjemme - 1-1, og har syv poeng etter fire kamper. Neste kamp for Lyn blir naboduell, borte mot Ready, lørdag.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...