Nordre Aker Budstikke

Ble ranet:

Takker for all støtte fra kundene

Sunder Sukhdip (60), pizzabaker på Grefsen på 17. året. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

Den populære pizzakokken Sunder Sukhdip ble naturlig nok redd, da han ble ranet. Men samtidig er han glad for at det var han som var på jobb, og ikke kona eller noen av barna.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 04.05.2018 kl 09:53

GREFSEN: I mars ble den populære pizzabakeren Sunder Sukhdip (61) i Trollbua i Grefsenkollveien utsatt for ran. Og det var dramatisk, nå forteller han fra hendelsen.

Med pistol og kniv

– Det kom to menn inn her. Den ene sto med en pistol, den andre hadde en kniv. Jeg ble veldig redd, men det gikk rolig for seg. De ba meg sette meg ned, den ene tok med sigaretter, den andre tømte kassen som jeg måtte åpne, forteller Sunder.

– De var inne her kanskje bare et par minutter. Så forsvant de, og politiet ble varslet, fortsetter han.

Såvidt Sunder vet har ikke ranerne blitt pågrepet ennå.

Trollbua, eller Grombua, i Grefsenkollveien. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

Takker for støtten

– Men jeg vil gjerne benytte anledningen til å takke for all støtten i etterkant av ranet. Mange folk har vært innom og snakket med meg. Jeg har også fått blomster av folk. Det er veldig hyggelig - tusen takk!

Ikke alene

Sunder forteller at han er veldig glad for at det var han som var på jobb ranskvelden, og ikke kona eller noen av barna. Men nå er han ikke alene på kvelden mer - familien støtter opp. Sunder forteller også at han var kjapt tilbake på jobb igjen etter ranet.

Det er 17 år siden Sunder Sukhdip overtok leiekontrakten for Grombua i Grefsenkollveien.

Mange faste kunder

Han tipper at han selger rundt 1400 pizzaer gjennom måneden.


– Jeg er fra India, men det var her i Norge jeg lærte å lage pizza. Jeg skulle gjerne også solgt indisk mat, men kjøkkenet er litt lite.

Noen er så glad i pizzaen til Sunder at han nesten blir litt bekymret hvis de plutselig ikke dukker opp på en uke eller to.

– Det er veldig mange hyggelig kunder som kjøper pizza her, mange av dem er faste kunder. Også folk som har flyttet herfra kommer tilbake for å kjøpe pizza. Jeg kan ikke huske å ha fått en eneste klage, sa Sunder til Nordre Aker Budstikke i vinter. Her kan du lese hele saken.

Bua har åpent fra tidlig ettermiddag og utover kvelden.

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...