Nordre Aker Budstikke

Taper penger på at veien fortsatt er stengt for gjennomkjøring

Spar i Myrerskogveien merker godt at veien er stengt for gjennomkjøring, lenger opp. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Forsinkeler og forsinkelser. Hva skjer, eller ikke skjer, Vann- og avløpsetaten?

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 12.06.2018 kl 12:52

KJELSÅS: Nordre Aker Budstikke har flere ganger fortalt om det store arbeidet Vann- og avløpsetaten holder på med på Kjelsås. Gamle rør skal byttes ut med nye. Arbeidene skulle i utgangspunktet være ferdig til jul 2017.

Så ble det varslet om forsinkelser, og prosjektet forlenget til våren 2018.

Blant annet ble også Myrerskogveien stengt for gjennomkjøring, i forbindelse med arbeidene. Men veien skulle åpne i god tid før våren 2018, i februar og mars. Så skulle veien åpnes i løpet av mai. Men fortsatt er veien stengt.

Butikksjef Håvard Johannessen er oppgitt over kommunen ved Vann- og avløpsetatens forsinkelser. Foto: SPAR KJELSÅS

En som også godt merker stengt Myrerskogveien, er butikksjef for Spar, med adresse i samme vei, Håvard Johannessen. For skal du eksempelsvis til Solemskogen, eller øverst i Lachmannsvei, fra Kjelsås eller Grefsen, så må du faktisk kjøre via Grefsenkollveien. Osetbakken er også stengt, med bom, etter ønske fra beboerne i veien, som egentlig er nederste del av Lachmannsvei.


– Det er helt klart problematisk for våre kunder å komme til denne butikken. Stengingen av Myrerskogveien lenger opp har selvfølgelig berørt vår omsetning. Det har vært en merkbar nedgang i hele perioden veien har vært stengt, sier butikksjefen, uten å kommentere hvor mye penger dette kan være snakk om i tap, på grunn av den stengte veien.

– Mange av våre kunder har ytret at de virkelig håper på at veien åpner snart, legger han til.

Også flere lesere lurer på når Myrerskogveien skal åpnes igjen.

Vann- og avløpsetaten svarer

Lokalavisa spurte Vann- og avløpsetaten om status på Myrerskogveien for kort tid siden, og om status generelt.

– Vi har dessverre ikke ennå mottatt noen ferdigstillelsedato fra entreprenøren Implenia. Bymiljøetaten skal også på befaring når Myrerskogveien er klar for asfaltering, Vann- og avløpsetaten og Implenia må også ta hensyn til Bymiljøetatens kommentarer til dette. Bymiljøetaten er veimyndighet og kontroller alle arbeidene på veioverflaten. Dette vil gjelde Vann- og avløpsetatens arbeider som er utført av Implenia. Som sluk, veigrøfter, atkomst til naboer, fellesområde og at regnvannet håndteres tilfredsstillende etter Bymiljøetatens krav, svarer Vann- og avløpsetaten i mail.


Myrerskogveien fortsatt stengt, litt lenger opp i veien på bildet, der Lachmannsvei møter Myrerskogveien. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Videre:

– Hvis Bymiljøetaten har kommentarer om at tiltak må utbedres før asfaltering, kan dette føre til forsinkelse av asfalteringen.

Lokalavisa spør igjen Vann- og avløpsetaten om det er noe nytt i saken i dag, mandag, om Myrerskogveien:

– Implenia har i dag avtale om befaring med asfalt-entreprenøren. Etter befaringen vil Implenia gi oss mer eksakt tidspunkt for asfaltering, svarer de mandag ettermiddag, og i tillegg at etaten vil oppdatere om når veien kan åpne, når det foreligger informasjon om dette.


LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...