Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Tapte finale - klar for worldcup

Mjøndalen sikret seg veldig raskt et stillingsforsprang som gjorde det vanskelig for Ullevål. Foto: Foto: Eirik Bjørklund

Det ble et forsmedelig 4-5 for Ullvåls smågutter i årets NM-finale i Bandy.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 09.03.2014 kl 22:21

DRAMMEN: Flomlysene var tent i det Ullevåls småguttelag, med favorittstempel, entret isen i Drammen lørdag ettermiddag. Men det skulle vise seg å bli tøft. I første omgang var de ikke helt med, og til pause viste stillingsuret 5-1 favør Mjøndalen.

- Dette var en målsetning vi satte oss allerede for tre år siden, så samlet sett så er vi veldig godt fornøyd med lagets prestasjoner denne sesongen. I det vi slo Stabæk i semifinalen, har vi kvalifisert oss til å spille verdenscup i Sverige til høsten, forteller Johnny Gadderud som sammen med Erik Audun Sørensen trener småguttelaget.

Til høsten reiser guttene til Bollnäs i Sverige hvor de skal kjempe mot de beste lagene fra Russland, Finland og Sverige.

Revansjesugne

Skuffelsen var stor like etter dommeren hadde blåst av matchen.

- Det er ikke til å legge skjul på at vi hadde et lite favorittstempel i forkant av kampen, forteller Timian Strømdahl Fossli som scoret Ullvåls tredje mål.

Lagkamerat Jesper Gadderud legger optimistisk til:

- Det at vi taper i dag betyr bare en ting, nemlig at vi er enda mer revansjesugne neste sesong. Da skal vi vinne!

Les også: Ullevål-trio til junior-VM

Anspente

- Det var nok litt høyt spenningsnivå i forkant av kampen, og i første omgang blir vi veldig passive, sier trener Johnny Gadderud.

I andre omgang kom laget mer inn i kampen, noe som ganske umiddelbart ga uttelling i form av flere scoringer.

- Andre omgang er mer slik vi ønsker å spille, og guttene glemmer litt hva som står på spill og slipper seg mer løs, forklarer Gadderud. 

Det hele kulminerte i et nervepirrende siste spilleminutt. Da det gjensto bare ett minutt av kampen, satte Ullevåls Erik Audun Sørensen inn lagets fjerde mål. Selv om guttene presset på helt til dommeren blåste av, så hold det ikke. Det ble sølv i stedet for gull i år.

Godt fornøyd med sesongen

Tap i finalen til tross; laget har all grunn til å være fornøyde med årets sesong, noe trenerduoen også kan bekrefte at de er.

- Vi blir kretsmestere i Oslo og Akershus, hvor vi vinner 7 av 7 kamper. I NM-serien taper vi finalen men avslutter likevel sesongen med en målforskjell på 126-21. Det har vi all grunn til å være fornøyd med, sier trener Sørensen.

Det ligger ikke an til noe lat sommerfeire for de unge spillerne. 

- Allerede 31.mars starter vi med barmarkstrening og forberedelser til kommende sesong, sier Sørensen.

- Nesten samtlige av guttene på laget har Bandy som førsteidrett og veldig mange av dem skal på bandyleir i Sverige til sommeren.

Gadderud legger til at det er viktig med en god utviklig i det unge laget, og at veldig mye kan skje på et halvt år.

Om den harde treningen har gitt resultater får vi kanskje svar på i oktober, det er da guttene skal til Sverige for å kjempe mot de beste lagene i verden innenfor sin aldersgruppe.

Les også: Aleksander herjer i både bandy og fotball

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...