Nordre Aker Budstikke

Tåsenplogen igjen klar for U23 EM

Oskar Marvik, eller Tåsenplogen, i blått ved annen anledning på matta. Nå er det få dager igjen til EM. Foto: Ove Gundersen

Han har fått bekreftelse på at formen er bra, nå er det snart europamesterskap igjen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 31.05.2018 kl 17:47

TÅSEN: Neste uke er Oskar Tåsenplogen Marvik igjen klar for U23 EM, i Istanbul i Tyrkia.

– Jeg skal bryte mandag 4. juni og eventuelle finaler tirsdag 5. juni. I fjor hadde jeg mitt internasjonale gjennombrudd hvor jeg tok bronsemedalje på U-23 EM og ble ranket som nummer 16 i verden blant senior i vektklassen 130 kg, forteller Oskar.

Tøff konkurranse

Han vil veldig gjerne suksessen fra i fjor:

– I år håper jeg selvfølgelig på en reprise av suksessen og har medalje som mål. Deltagelsen vil være i verdenstoppen, med utøvere som har tatt medaljer på OL og utallige mesterskapsmedaljer, legger han til.

Nordisk mester

I forrige uke ble han også Nordisk Mester i Sverige.


– Der gikk jeg tre matcher og vant alle teknisk i første periode. Jeg ga ingen tekniske poeng til motstanderne. Etter mesterskapet var landslaget igjen en uke i Sverige på treningsleir sammen med syv andre nasjoner. I Sverige fikk jeg virkelig bekreftet under konkurransen og treningsleiren at formen er bra!

Her kan du se stream fra mesterskapet

Bare å ønske Tåsenplogen lykke til!

LES OGSÅ: Bryteklubben Sportsklubben av 1909 har god rekruttering fra Nordre Aker

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...