Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Tåsenplogen måkte inn EM-medalje

Oskar Marvik - Tåsenplogen - fra Tåsen, 21 år og bronse i U23 EM i Ungarn. Foto: PRIVAT

Bryteren Oskar Marvik (21), med det noe spesielle kallenavnet, har all grunn til å være stolt. Han har vunnet bronse i U23 EM. – Denne medaljen betyr alt!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 04.04.2017 kl 08:18

TÅSEN:Oskar Tåsenplogen Marvik, i 130 kilosklassen, tok en flott bronse i bryting under U23 Europamesterskapet søndag, etter å ha vunnet over Jello Krahmer fra Tyskland.

Hva betyr en EM-medalje?

– U23 EM medaljen betyr alt! Det å vinne en slik medalje, gir en mestringsfølelse som er ubeskrivelig, etter alt det harde arbeidet som er lagt ned. I tillegg gir det en skikkelig motivasjonsboost til å fortsette det harde arbeidet fremover.

Oskar har holdt på med bryting i 11 år.

– Det er en fantastisk sport som er allsidig og utrolig spennende. Jeg representerer Sportsklubben av 1909, som holder til på Grünerløkka. Det er klubben i mitt hjerte. Vi er som en familie, som støtter hverandre i hverdagen og i konkurranser, forteller Oskar og Tåsenplogen.

En medalje som betyr alt, forteller Oskar Marvik om bronsen fra U23 EM. Foto: PRIVAT

Romersk bryting og fireårsplanen

Oskar trener og konkurrerer i gresk romersk bryting. Han har planene klare.

– Mitt hovedmål er å "bli best", og også å kvalifisere meg til OL i Tokyo 2020. Målene mine og visjonene er høye, men jeg mener de er realistiske. Jeg vet dette er mulig så lenge arbeidet mitt er hard jobbing med kontinuitet, forteller Oskar til Nordre Aker Budstikke, etter å ha landet i Norge fra EM i Ungarn.

Nå er det bare å fortsette å følge opp #ProsjektTokyo2020.

– Under denne fireårsplanen har jeg et godt samarbeid med Norges Bryteforbund og Olympiatoppen. Som landslagsutøver trener jeg med Team-2020. Dette er et fulltreningstilbud for utøvere som er villig til å satse på en karriere som toppidrettsutøver, forteller Tåsenplogen videre.

Feiring med klubben i Oskars hjerte, mandag kveld, og selvfølgelig med kake. Foto: PRIVAT

Laget består av de beste bryterne i landet.

– Og trenes av en godt etablert trener. Vi trener som regler to økter om dagen og deltar i konkurranser i helgene.

Tåsenplogen?

Men hvem ga deg kallenavnet Tåsenplogen?

– Fritz Aanes, min tidligere trener, ga meg navnet da han syntes jeg hadde ryggtavle som en plog og et voldsomt trykk fremover på brytematta. Da "ploger" jeg på motstanderen min, så han havner ut av matta.

Han ploger motstanderne ut av matta, Oskar Marvik fra Tåsen - alias Tåsenplogen. Foto: JOHN ANDRESEN

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...