Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Tatt med varebilen full av sykler

Tre rumenere pågrepet i natt.

Foto: Foto: Privat

Etter å ha funnet hele tolv sykler i en varebil på Låkeberget sporet hundepatruljen opp tre personer som ble pågrepet.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 25.09.2013 kl 12:52

MARIDALEN: LIke etter klokken fire i natt twitret politiet følgende:

"Låkeberget, Maridalen: Funn av bil med i alt 10 sykler i og rundt - hundepatrulje har søkt opp 3 personer - pågripes for tyveri/heleri."

Varslet politiet

Låkeberget er en stor utfartsparkering i Maridalen. DittOslo har vært i kontakt med person som tilfeldigvis var ved Låkeberget parkeringsplass i natt og varslet politiet om den mistenkelige aktiviteten.

Mannen forteller at han oppdaget den store gul Mercedes varebil med østeuropeiske skilter på plassen. Da han kjører bort slipper en person en sykkel og legger på sprang inn i skogen.

Les også: Ble sykkelen din stjålet i natt?

Døren på varebilen står åpen og mannen ser at varebilen er full av sykler.

Politiet blir varslet og fem minutter senere er en hundepatrulje på stedet. Etter søk i skogen blir tre personer pågrepet i løpet av de neste tre kvarteren. De tre ble pågrepet nærmere Brekkekrysset.

Les også: Denne var ikke bra nok for sykkeltyvene

Rumenske statsborgere

Hele fem politipatruljer og innsatsleder deltok i politiaksjonen.

Politiet vil ikke opplyse om mennenes alder, men sier de er rumenske statsborgere. Antallet sykler blir også rettet fra opprinnelige ti til tolv.

- De sitter i avhør nå i formiddag og vi har ikke tatt noen avgjørelser i saken ennå, sier jourhavende etterforsker Inger Larsen ved Majorstuen politistasjon.

Som en del av etterforskningen forsøker politiet nå å finne eierne til syklene. 

 

Les også:

Endelig en reguleringsplan for Sørbråten

Gled dere, skifolk!

Ikke lenger fare for gasseksplosjoner på Ulven - se bildeserie fra brannen

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...