Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Team Kollen får frem talentene

Grete Nykkelmo er fornøyd med hva de har fått til i Team Kollen siden oppstarten i 1998.

Langrennsprofilene Eirik Brandsdal (Kjelsås), Anders Gløersen (Rustad) og Astrid Uhrenholdt Jacobsen (Heming) har en ting til felles; de har alle vært en del av Team Kollen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 12.09.2014 kl 14:02

MARIDALEN: I helgen var 100 unge skihåp fra Oslo samlet i Maridalen for to dagers intens trening.

Dette er godt over det antallet som var med første året Team Kollen arrangerte sin første samling i 1998.

- I 1998 var det veldig få juniorer i Oslo skikrets, og Team Kollen ble da etablert for både å få flere skiløpere og bedre skiløpere i juniorklassene. Den gang var det seks jenter og 30 gutter, sier Grete Nykkelmo i Team Kollen.

Stor fremgang

I år er det i alt 40 jenter og 72 gutter som er meldt på Team Kollen.

Og resultatene har vært veldig bra etter oppstarten.

- De siste syv-åtte årene har Oslo vært beste skikrets for juniorer. Dessverre hadde vi mye sykdom sist vinter, noe som også gikk ut over resultatene, men ambisjonen forkommende vinter er absolutt til stede, sier Nykkelmo.

Team Kollen har fem samlinger i år, hvor to er i Oslo og tre er utenfor byen.

Og for å få til dette krever en del arbeid.

Flest fra Kjelsås

- Det er selvfølgelig en del logistikk når det skal organiseres samlinger og renn for så mange deltakere, men vi har unge og dyktige trenere i klubbene som håndterer dette på en fantastisk god måte. Og som legger til rette slik at ungdommene år et kjempebra tilbud - både i klubben og i Team Kollen, sier hun.

Team Kollen er et samarbeidsprosjekt med ti klubber i Oslo.

- Hvilken klubb er mest representert i Team Kollen i år?

- I år er det Kjelsås som er største klubb med 23 deltakere, med Heming (16) og Rustad (15) på de neste plassene, sier Grete Nykkelmo.

Dette var tredje gang Team Kollen hadde samling denne sesongen.

I vår målte de krefter i Holmenkollen, mens de var i Torsby og trente barmarkstrening forrige måned.

I tillegg skal de på to nye samlinger utenfor Oslo før sesongen starter.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...