Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Tidenes sesong for Kjelsås-gutta

Bak fra venstre: Barnabas Gegerly, Fabian Hauge Sandvik, Thomas Amundsen, Mads Falck Reckstad, Olav Gjønnæs, Erlend Hovdhaugen, Bendik Schei, Carl Aarestad, Balder Myhr, Gabriel Bøhn, Philip Aursnes, Magne Løksa. Foran fra venstre: Tobias Gjerustad Mjaaland, Mathais Heltne Loe, Fabian Steen, Oskar Høglie Lie, Marcus Støen Fredriksen, Sturla Saur, Karsten Friis og Ludvig Søgaard Larsen, Ola Romsaas, Ulrik Mathias Olsen, Håkon Thunshelle Øvstedal, Kasper Nordahl Anders Nilsen, og trenerne Mads Kjønstad og Tom-Robert Øvstetund Bakketun var ikke tilstede da bildet ble tatt. Foto: PRIVAT

– Gutta har vært i finalen i absolutt alle cupene de har deltatt i denne sesongen, sier trener Magne Løksa.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 27.04.2016 kl 08:09

KJELSÅS:Når nå årets lange håndballsesong endelig er over, vet Kjelsås Gutter 2000 at de nok en gang har klart å bli regionsmestre. For tredje gang, på fire forsøk, er Kjelsås-laget gått seirende ut av A-sluttspillet for lag i Oslo, Akershus og Østfold. Når man vet at de i tillegg har vunnet «The Double», med regionscupseieren for noen uker siden, er det all grunn til å være fornøyd.

LES OGSÅ: App'en som minner foreldrene om at unga skal på kamp

– Gutta har vært i finalen i absolutt alle cupene de har deltatt i denne sesongen, sier trener Magne Løksa.

Han fortsetter.

– Det er nokså morsomt å se at de gang etter gang klarer å levere håndball på et meget høyt nivå, og at de har klart å etablere seg som et av Norges aller beste lag.

LES OGSÅ: Knuste erkerivalen Ski

– Ikke viktigste

En annen av trenerne, Mads Kjønstad, understreker at det faktisk ikke har vært aller viktigst å skulle vinne så mye i år.

– Vi er tre trenere som overtok et veldig bra lag i høst, og har egentlig vært mer fokusert på utviklingen gjennom året enn på at noe annet.

Vi har ønsket en høyest mulig individuell utvikling for hele spillergruppa, og på at alle skulle være i stand til å bidra til å gjøre laget så godt som mulig. Vi har sett en utrolig utvikling, og mener at nettopp bredden og styrken til hele spillerstallen er det som gjør at vi har lyktes såpass.

Takket være konkurransen fra Ski, som på alle måter har vært den tøffeste motstanderen til Kjelsås i mange år, måtte man vente helt til siste serierunde med å få bekreftet at Kjelsås virkelig klarte å bli serievinner igjen i år. Det var derfor med en viss lettelse Kjelsås slo Fjellhamar med hele 32 – 17 i siste kamp, og dermed endte opp med to poeng mer enn konkurrentene fra Follo.

LES OGSÅ: Helt til finalen i Petter Wessel Cup

Også 99-gutter

Morsomt er det også at laget, forsterket av tre gutter født i 1999, bare var ett poeng unna å vinne sluttspillet for G16.

– Noe av det som har hjulpet oss mye i år, har vært at gutta har klart å vinne absolutt alle jevne kamper, sier den tredje treneren, Tom Robert Øvstetun Bakketun.

– De er sterke og i god form takket være ganske høy treningsintensitet, og hele laget har vært i stand til å bidra på høyt nivå. Vi gleder oss allerede veldig til neste sesong, hvor blant annet man skal gjennom en kvalifisering til den landsomfattende Bring-serien, og forhåpentligvis komme med der og gjøre det bra.

LES OGSÅ: Enda flere festivaldager på OverOslo.

– Tøffere og tøffere

Han fortsetter.

– Erfaringen vår er at det blir tøffere og tøffere å vinne for hvert år, når mange andre lag slår seg sammen og satser tyngre og tyngre, men ser jo et stort potensial i denne spillegruppa her, avslutter Øvstetun Bakketun.

Bare å glede seg til neste sesong.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...