Nordre Aker Budstikke

Tiger Karate med i VM og NM

Tiger Karateklubb gjør seg bemerket. Foto: PRIVAT

Det gror veldig godt i Tiger Karateklubb.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 19.11.2018 kl 09:10

KJELSÅS: Tiger Karateklubb gjør seg bemerket mange steder. Ikke minst var nylig tiger Andrine Farnes Hilton (21) med i VM i karate i Spania. Hun kom seg helt til kvartfinalen.

– Jeg ble slått ut på dommeravgjørelse etter 0-0 da tiden var ute. Hadde jeg gått videre til semifinalen hadde jeg endt opp i enten en bronsefinale eller i finalen. Vi gikk lag også, første runde mot Belgia, der vant min lagvenninne første kampen. Jeg vant den andre. Dermed var vi videre til andre runde, der vant jeg første kampen, men de to andre jentene på laget tapte sine kamper og vi røk ut, oppsummerer Andrine fra VM i forrige uke.

Andrine Farnes Hilton fra Kjelsås - med i VM i karate i Madrid i Spania, 6 . - 11. november 2018. Foto: PRIVAT

Andrines store mål er OL i Tokyo - i 2020. Nordre Aker Budstikke har tidligere også fortalt om Andrine, som satser alt frem mot OL i 2020 - les tidligere sak her.

– Nå skjer all trening med landslaget, men jeg er fortsatt trener for barna i Tiger Karateklubb, og prøver ellers å være så involvert som jeg kan i det som ser i klubben, sier Andrine.

NM i lag

Og det er mye som skjer i klubben. I helgen har Tiger Karateklubb vært med i NM i lag, i idrettshallen på Voksen.

– Tiger Karateklubb satt to norgesrekorder i årets mesterskap. Seniorlaget tok gull for femte år på rad. I tillegg stilte klubben med hele 6 katalag, som tok to gull, tre sølv og en bronse. I individuelt tok Ruben Fagerland Vinje gull i kata, oppsummerer Trond Erik Steine, coach og konkurranseansvarlig i kata i Tiger Karateklubb.

Fagerland Vinje kommer fra Sentrum karateklubb i Haugesund, men trener i Tiger Karateklubb mens han studerer i Oslo.

– Tidligere flere ganger norgesmester Idris Abdullah var dessverre forhindret i å delta i individuelt. Tiger stilte i år med få individuelle utøvere, men ble likevel tredje mestvinnende klubb totalt grunnet gode resultater med lag. Neste år er målsetningen å stille enda flere lag. Selv om flere av våre tidligere norgesmestre har lagt opp så er det moro å se at det gror godt i klubben - vi har mange lovende talenter.

NM i lag:

  • Kata Herrer Senior Gull (Trond Erik Steine, Idres Abdullah, Ruben Fagerland VInje)
  • Kata Herrer Senior Sølv (Jon Kolbeinsen, Eivind Peter Nordstrand, Remi Fjerdingby Holum)
  • Kata Herrer Junior Gull (Rasmus Bakken, Gabriel Olsbø Håland, Endre Fostervold
  • Kata herrer junior: Bronse: (Bork Duenger, Elias Hovdenakk-Sookermany, Peder Olsbø Håland)
  • Kata Damer: Sølv (Kitt Hvidsten, Ida Olfafsen, Pia dela Cruz)
  • Kata damer junior:Sølv (Maja Bergstrøm, Kaja Skjerven, Martine Huseby Lorenzen)

Individuelt:

  • Kata herrer åpen klasse: Gull: Ruben Fagerland Vinje.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...