Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Lyst på litt 17. mai stemning?

Tigerstadens drillere og Nordre Aker Janitsjar på en gang

– Vi drømmer om å fylle gata med strålende smil, høye kneløft og kule effekter, sa Tiril og Michelle til Nordre Aker Budstikke for ett år siden. Søndag kan du se de med janitsjarkorpset.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 29.04.2016 kl 18:17

KORSVOLL/OSLO: Nå er de i gang for lenge siden, søndag førstkommende kan du oppleve Tigerstaden Drill i herlig mix med Nordre Aker Janitsjar.

LES OGSÅ: Feirer med festkonsert på Festningen

Drill- og danseglede

– Hos oss skal drill– og danseglede være i fokus. Vi drømmer om å fylle gata med strålende smil, høye kneløft og kule effekter i årene som kommer, sa sa Tiril Guttorm og Michelle Hansen til Nordre Aker Budstikke for ett år siden.

Tiril er oppvokst på Tåsen, og tidligere drilljente i Tåsen skolekorps.

Tigerstaden Drill øver på Korsvoll med Nordre Aker Janitsjar. Foto: PÅL VIDAR KRAGSTAD

1. mai med Nordre Aker Janitsjar

Nå inviterer jentene til skikkelig mai-stemning, i Oslo sentrum til søndag, 1. mai. Med parade med selveste Nordre Aker Janitsjar.

1. mai-toget går fra Youngstorget klokken 12.45 - bort Torggate - opp Karl Johan og tilbake igjen til Youngstorget.

Samme parade 17. mai med samme korps.

Tigerstaden Drill har også blant annet vært med på Halloweendrill, deltatt på Workshop i Drill, deltatt på Elvelangs, og VM i Skiskyting.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...