Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Til helgen er de klare igjen

Foto: Faksimile fra Oslo Triathlon 1983/Foto: VG/Bo Mathisen

De skal de svømme i Sognsvann, sykle i Maridalen og løpe i Marka.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 08.08.2017 kl 10:07

NORDRE AKER: Oslo Triatlon har 35-års jubileum i år - triatlonen har vært arrangert uavbrutt siden 1983.

– Sportsklubben Rye sto i starten for sykkeldelen, men har nå ansvaret for hele arrangementet, forteller Jonas Sundet, stevneleder i triatlonen.

LES OGSÅ: Sikkerheten skjerpes - strengere regler for sykkelritt

Svømme, sykle og løpe

Det skal svømmes i Sognsvann, sykles ut i Maridalen, via Sognsveien, Carl Kjelsens vei og Maridalsveien. Løpingen foregår på veier rundt Sognsvann. Første start er klokken 09.00 lørdag, siste start klokken 13.35.

– Det er to distanser, Olympisk distanse og sprint distanse, i tillegg til en akvatlon for ungdom 13-17 år. Avalaton er kun svømming og løping) og et barnetriatlon-aktivitet for de minste, fra seks til 12 år. På sprint arrangerer vi også en stafett, samt en ren veldedighetsstafett, forteller Sundet videre.


Sprekinger, som sykler, svømmer og løper i samme konkurranse. Foto: OSLO TRIATLON

LES OGSÅ: Söta bror gillar syklister!

Utsolgt

Videre at de individuelle distansene er svært så populære.

– Vi ble utsolgt på to dager da vi åpnet påmeldingen 1. februar. Vi har et fåtall plasser igjen i de andre kategoriene, og det er mulig å melde seg på disse til og med stevnedagen.

1500 er påmeldt totalt, og Sundet forteller at det er omtrent like mange som i fjor.


LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...